Hoe Links Te Verspreiden

Inhoudsopgave:

Hoe Links Te Verspreiden
Hoe Links Te Verspreiden

Video: Hoe Links Te Verspreiden

Video: Hoe Links Te Verspreiden
Video: Verdien $1,000+ Kopieer en Plak afbeeldingen (Geen Verkoop, simplisties) Online Geld Verdienen 2024, April
Anonim

De uitwisseling van bestanden en links is een integraal onderdeel van de volwaardige internetinteractie van verschillende gebruikers. Er is een enorm aantal betaalde en gratis bestandshostingservices op het netwerk, die verschillen in de snelheid van het downloaden van bestanden, hun opslagtijd, de limiet op het volume van bestanden en vele andere parameters. Als u succesvol wilt zijn en uw bestanden wilt distribueren naar een groot aantal internetgebruikers, kan linkdistributietechnologie u helpen.

Hoe links te verspreiden
Hoe links te verspreiden

instructies:

Stap 1

Deze technologie is heel eenvoudig en vereist dat u zich registreert bij verschillende nieuwssites naar keuze, waar geregistreerde gebruikers hun eigen publicaties kunnen indienen en er bestanden aan kunnen toevoegen.

Stap 2

Registreer u op de site, log in en klik vervolgens op "Nieuws toevoegen" in het menu dat wordt geopend. Het publicatiebewerkingsvenster wordt geopend. Vul de vrije velden in - in het bovenste veld, voer de titel in en dan - een korte samenvatting die uw nieuws beschrijft. Voeg vervolgens een afbeelding toe aan je bericht met behulp van de volgende tags: ; . Voer een beschrijving in voor de afbeelding en de grootte ervan.

Stap 3

Schrijf in het blok "Volledig nieuws" de volledige tekst van het nieuws dat de bestanden kenmerkt die u aanbiedt om te downloaden, en voeg in hetzelfde blok verschillende links van het volgende type toe na de hoofdtekst:

Stap 4

Klik op "Nieuws toevoegen" - uw links verschenen op de hoofdpagina van de site in een nieuwe publicatie. Als alternatief kunt u een meer geavanceerde methode voor linkdistributie gebruiken. Download het DENWER-programma.

Stap 5

Voer DENWER uit en maak een virtuele schijf en download vervolgens het DLE ADDNEWS5-programma en pak het programma-archief uit in de map van de gemaakte virtuele schijf, zoals: X: home estl.ruwww met de vervanging van bestanden.

Stap 6

Registreer u op verschillende nieuwssites met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord, open vervolgens het programma door op het pictogram Start Denwer te klikken en open vervolgens het adre

Stap 7

Selecteer de nieuwscategorie die u nodig heeft en vul de lege publicatievelden in - nieuwstitel, kort nieuws, illustratie, link. Klik op "Verzenden" en uw links worden gepubliceerd.

Aanbevolen: