Hoe Voeg Je Muziek Toe Aan Je Powerpoint-presentatie

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Je Muziek Toe Aan Je Powerpoint-presentatie
Hoe Voeg Je Muziek Toe Aan Je Powerpoint-presentatie

Video: Hoe Voeg Je Muziek Toe Aan Je Powerpoint-presentatie

Video: Hoe Voeg Je Muziek Toe Aan Je Powerpoint-presentatie
Video: How to add Background Music for all slides in PowerPoint 2024, April
Anonim

Microsoft Power Point is een van de meest gebruikte elektronische presentatiesoftware. Hiermee kunt u ze zowel "from scratch" maken als kant-en-klare ontwerpsjablonen gebruiken.

Hoe voeg je muziek toe aan je Powerpoint-presentatie
Hoe voeg je muziek toe aan je Powerpoint-presentatie

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - vaardigheden in het werken met Microsoft PowerPoint.

instructies:

Stap 1

Selecteer de audiobestanden die u aan de presentatie wilt toevoegen, kopieer ze naar de map waar deze zich bevindt. Open vervolgens het presentatiebestand. Selecteer een dia, klik vervolgens op "Invoegen", selecteer de optie "Multimedia", klik op de opdracht "Audio".

Stap 2

Kies een van de opties voor het invoegen van geluid in uw presentatie. Om een eerder voorbereid geluidsbestand vanaf een computer toe te voegen, klikt u op de opdracht "Geluid uit bestand", specificeert u de map waarin het zich bevindt en selecteert u het vereiste bestand. U kunt ook op de optie Sound From Clip Organizer klikken, de juiste clip selecteren en erop klikken.

Stap 3

Bekijk een voorbeeld van audio in uw presentatie. Klik hiervoor op het geluidsbestandpictogram op de dia (in de vorm van een hoorn). Ga naar het gedeelte "Werken met geluiden", naar het tabblad "Opties", selecteer vervolgens de groep "Afspelen" en klik op de opdracht "Bekijken". Of dubbelklik op het geluidspictogram.

Stap 4

Pas het afspelen van audio aan in uw Power Point-presentatie. Wanneer u een geluid invoegt, verschijnt er een venster waarin u de volgorde moet specificeren waarin het geluid wordt afgespeeld - door muisklik of automatisch. Als u de tweede optie selecteert, wordt het geluid onmiddellijk afgespeeld wanneer deze dia wordt weergegeven, en als de dia andere geluidseffecten bevat, klinken deze eerst. Als u On Click selecteert, moet u het afspelen van audio handmatig starten. Als er meerdere geluiden aan één dia worden toegevoegd, klinken ze in de volgorde waarin ze zijn toegevoegd.

Stap 5

Stel het audiobestand in om continu af te spelen in een enkele diavoorstelling. Klik op het geluidspictogram. Ga naar het gedeelte "Werken met geluid", naar het tabblad "Parameter", selecteer "Geluidsopties" en vink het vakje naast de optie "Continu afspelen" aan.

Stap 6

Om geluid voor de hele presentatie af te spelen, gaat u naar het tabblad Animatie en selecteert u Animatie-instellingen. Selecteer vervolgens het item "Effectopties". Ga naar de groep "Afspelen stoppen", selecteer vervolgens de optie "Na" en stel vervolgens het totale aantal dia's in waarin het geluidsbestand wordt afgespeeld.

Aanbevolen: