Hoe Voeg Ik Tekst Toe Aan Pdf

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Ik Tekst Toe Aan Pdf
Hoe Voeg Ik Tekst Toe Aan Pdf

Video: Hoe Voeg Ik Tekst Toe Aan Pdf

Video: Hoe Voeg Ik Tekst Toe Aan Pdf
Video: Как отредактировать файл PDF 2024, April
Anonim

Portable Document Format (PDF) is een van de standaarden voor het opslaan van documenten met tekst, afbeeldingen en zelfs formulieren die u kunt invullen. Ondanks dat de meest gebruikte tekstverwerker Microsoft Office Word tegenwoordig de mogelijkheid heeft om het document in dit formaat op te slaan, kan het geen pdf-bestanden bewerken. Daarom, als het nodig is om wijzigingen aan een dergelijk bestand aan te brengen, moet u een extra programma op uw computer installeren.

Hoe voeg ik tekst toe aan pdf
Hoe voeg ik tekst toe aan pdf

Noodzakelijk

Foxit PhantomPDF-toepassing

instructies:

Stap 1

Vind de meest geschikte toepassing voor het bewerken van pdf-documenten. Het kan een van de producten van Adobe zijn - de ontwikkelaar van dit formaat - of een externe editor. Onlangs heeft een reeks toepassingen voor het werken met pdf-documenten van Foxit Corporation bekendheid gekregen. U kunt een van de programma's selecteren en downloaden op de website van de fabrikant -

Stap 2

Open na het installeren van de applicatie het document waarin u tekst wilt toevoegen. Dit kan door te dubbelklikken op het documentbestand of via een standaarddialoog. Dit dialoogvenster wordt opgeroepen door op de "sneltoetsen" Ctrl + O te drukken of door het item "Openen" in het gedeelte "Bestand" van het programmamenu te selecteren.

Stap 3

Scrol omlaag naar de pagina waar u tekst wilt toevoegen en vouw het gedeelte Opmerkingen in het editormenu uit. Dit kan door met de muis te klikken of door achtereenvolgens op de toetsen alt="Afbeelding" en C te drukken. Ga naar de subsectie "Tekstplaatsing" (toets W) en selecteer het item "Schrijfmachinetool" (toets T). Klik vervolgens op de pagina en begin met het invoeren van de gewenste tekst. De exacte positionering ten opzichte van de originele tekst is in dit stadium niet vereist.

Stap 4

Zoek na het voltooien van de set een geschikte locatie voor dit extra fragment. Beweeg hiervoor de muisaanwijzer over het tekstkader en verplaats deze met de linkerknop naar de gewenste locatie.

Stap 5

Gebruik de bedieningselementen bovenaan het programmavenster om het lettertype van de toegevoegde tekst, de grootte en kleur te wijzigen en uit te lijnen met het midden, rechts of links. Naast deze standaardtools voor teksteditors, zijn er ook tools die vaker worden gebruikt om met tekst in grafische editors te werken - de spatiëring tussen letters wijzigen, verticaal en horizontaal schalen.

Stap 6

Sla het bewerkte document op - hiervoor zijn er in het gedeelte "Bestand" van het editormenu de items "Opslaan" en "Opslaan als". Ze brengen het standaarddialoogvenster naar voren dat in de meeste editors wordt gebruikt, dus het is onwaarschijnlijk dat ze vragen oproepen.

Aanbevolen: