Spellen Overzetten

Inhoudsopgave:

Spellen Overzetten
Spellen Overzetten

Video: Spellen Overzetten

Video: Spellen Overzetten
Video: HOE MOET JE EEN GAME OVERDOWNLOADEN OP PS4?? (Dutch) Tutorial PolatGaming 2024, Mei
Anonim

Vanwege het feit dat de meeste games nu een mate van bescherming hebben waardoor ze niet kunnen worden gestart zonder de aanwezigheid van de originele schijf in de drive, zijn er problemen bij het delen van een nieuw spel met vrienden of het laten spelen van een nieuw spel. In dit geval moeten we een exacte kopie van de cd met het spel maken, en een speciaal programma zal ons hierbij helpen, dat niet alleen de informatie op de schijf kopieert, maar deze in zijn geheel kopieert.

Spellen overzetten
Spellen overzetten

instructies:

Stap 1

Gebruik het programma Alcohol 120%. Om een schijfkopie te maken, downloadt en installeert u dit programma en start u uw computer opnieuw op om de wijzigingen die tijdens de installatie in het register zijn aangebracht, door te voeren. Indien gewenst kunt u direct het aantal virtuele schijven instellen - dit is in het kader van deze procedure niet nodig, maar kan in de toekomst wel handig zijn.

Stap 2

Plaats de game-cd in het station. Wacht tot de autostart start en voer het programma Alcohol 120% uit. Selecteer "creëer schijfkopie" in het menu en volg de verdere instructies in het dialoogvenster. Om de noodzaak van herhaald opnemen te minimaliseren, schakelt u het omzeilen van alle mogelijke beschermingsgraden in de instellingen in. Dit vertraagt het kopieerproces, maar bespaart u een hoop dubbel werk.

Stap 3

Nadat je de image hebt gemaakt, verwijder je de game-schijf en plaats je een lege schijf om te branden. Zorg ervoor dat het precies in maat past. Wacht tot het in het menu van het Alcohol 120%-programma verschijnt en zoek in het menu "image branden op schijf". Volg de verdere instructies op het menu. Wanneer het branden is voltooid, wordt de cd automatisch uitgeworpen. Nu kun je veilig één game op twee computers spelen.

Aanbevolen: