Hoe Zet Je Daar Een Letter Op?

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Daar Een Letter Op?
Hoe Zet Je Daar Een Letter Op?

Video: Hoe Zet Je Daar Een Letter Op?

Video: Hoe Zet Je Daar Een Letter Op?
Video: How To Type Letters With Accents 2024, Mei
Anonim

Wanneer een fysieke schijf is opgedeeld in meerdere volumes, wijst het besturingssysteem zelf letters toe aan elk van hen. Als u niet tevreden bent met de keuze van het besturingssysteem, kunt u zelf de letters wijzigen die aan afzonderlijke volumes zijn toegewezen.

Hoe zet je daar een letter op?
Hoe zet je daar een letter op?

Noodzakelijk

OS-beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Om een dergelijke bewerking uit te voeren, moet u zich bij het systeem aanmelden met een gebruikersaccount met beheerdersrechten in dit systeem.

Stap 2

Nadat u zich bij het besturingssysteem hebt aangemeld, moet u het hulpprogramma voor computerbeheer uitvoeren. U kunt dit doen via het configuratiescherm, maar het kortere pad is via het contextmenu van de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad - klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Bediening" in het menu.

Stap 3

Het venster dat opent, is opgesplitst in twee panelen. In het linkerdeelvenster moet u het gedeelte "Opslagapparaten" vinden en met de muiscursor op het gedeelte "Schijfbeheer" daarin klikken.

Stap 4

Binnen een paar seconden scant de toepassing alle schijven op uw computer en maakt een kaart van hun partitie in volumes. Het resultaat wordt weergegeven in het rechterdeelvenster van het programmavenster. U moet tussen alle volumes degene vinden waarvan u de letter wilt wijzigen en er met de rechtermuisknop op klikken. Het contextmenu bevat ook het item "Wijzig stationsletter of pad naar station" - selecteer het.

Stap 5

In het venster dat na deze actie wordt geopend, moet u op de knop "Wijzigen" klikken om naar het volgende dialoogvenster te gaan. Daar vindt u het opschrift "Een stationsletter toewijzen (A-Z)" en een vervolgkeuzelijst ernaast. Het bevat een lijst van alle brieven die nog niet aan de vervoerders zijn toegewezen - kies de meest geschikte brief voor dit volume.

Stap 6

Een dergelijke operatie vereist extra bevestiging en wanneer het programma daarom vraagt, klikt u op de knop "Ja".

Stap 7

De bewerking van het vervangen van de volumeletter is nu voltooid en u hebt nu twee onnodige vensters open. Sluit ze door in elk op de knop "OK" te klikken.

Aanbevolen: