Modules Installeren Install

Inhoudsopgave:

Modules Installeren Install
Modules Installeren Install

Video: Modules Installeren Install

Video: Modules Installeren Install
Video: Windows Modules Installer Worker Грузит Диск - Как Отключить TiWorker.exe 2024, Mei
Anonim

De belangrijkste tool waarmee u de functionaliteit van het Joomla-systeem kunt uitbreiden, zijn componenten / modules. Er zijn nu veel modules ontworpen om verschillende taken uit te voeren. Hun verwijdering en installatie wordt uitgevoerd in het Joomla-beheerderspaneel.

Modules installeren install
Modules installeren install

Noodzakelijk

een computer die is aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Log in op het Joomla admin panel om de nieuwe module te installeren. Ga naar het menu en selecteer vervolgens "Installatie" - "Modules". Het installatiedialoogvenster wordt geopend en selecteer Nieuw item installeren. Selecteer het archief met de module van uw computer en klik vervolgens op "Download en installeer".

Stap 2

Om de module handmatig te installeren, pakt u de distributiekit uit in een willekeurige map op uw computer en maakt u verbinding met de server via FTP. Zoek de mediamap in de Joomla-hoofdmap, maak een map met een willekeurige naam erin. Kopieer daar de uitgepakte bestanden.

Stap 3

Log in op het beheerderspaneel. Geef in het dialoogvenster voor de installatie van de nieuwe module het volledige pad op naar de distributiemap op de server. Klik vervolgens op de knop "Installeren". Als tijdens de installatie van een module een melding wordt weergegeven dat een ander onderdeel de directory al bezet, dan zijn de volgende opties mogelijk: de module is al geïnstalleerd of is onjuist verwijderd. Verwijder in het tweede geval alle objecten die overblijven van eerdere installaties.

Stap 4

Gebruik een andere methode om de module te installeren. Pak het bestand met de module uit, kopieer de resulterende map naar de map Modules en ga vervolgens naar de site, klik in het gedeelte "Modulesbeheer" op de knop "Maken". Selecteer in de lijst die wordt geopend het gewenste item om in Joomla te installeren. De inhoud van de module wordt weergegeven naast de inhoud van de component, de menumodule kan bijvoorbeeld op alle pagina's van de site worden weergegeven, ongeacht hun inhoud, bijvoorbeeld links van het inhoudsgebied.

Stap 5

Selecteer in de geselecteerde sitelay-outsjabloon de locatie waar u de weergave van de inhoud van de geïnstalleerde module configureert. Bepaal de locatie van de specifieke module, ga hiervoor naar het administratiepaneel en selecteer in het menu "Extensies" de optie "Template manager". Klik hier op de naam van het sjabloon, klik op de knop "Bekijken" bovenaan.

Aanbevolen: