Kaarten Op Uw Tablet Installeren Install

Inhoudsopgave:

Kaarten Op Uw Tablet Installeren Install
Kaarten Op Uw Tablet Installeren Install

Video: Kaarten Op Uw Tablet Installeren Install

Video: Kaarten Op Uw Tablet Installeren Install
Video: installatie kaartlezer elektronische identiteitskaart 2024, April
Anonim

De meeste moderne tablets zijn uitgerust met GPS-modules die navigatie met behulp van satellietdiensten mogelijk maken. Om deze functie te gebruiken, moet u een speciale applicatie installeren die als kaart op uw apparaat zal fungeren.

Kaarten op uw tablet installeren install
Kaarten op uw tablet installeren install

instructies:

Stap 1

Als u een tablet gebruikt met het Android-besturingssysteem, installeer dan de vereiste kaarten met behulp van de Play Market-app store. Klik hiervoor op de bijbehorende programmasnelkoppeling in het apparaatmenu.

Stap 2

Het zoeken naar het gewenste navigatieprogramma kan ook worden uitgevoerd met behulp van het zoekpictogram in de rechterbovenhoek van de Play Market. Voer de zoekopdracht "Kaarten" of GPS in en bekijk in de lijst met verkregen resultaten de applicaties die beschikbaar zijn om te downloaden. Populaire toepassingen zijn ook Yandex. Maps en DublGIS.

Stap 3

Nadat u de meest optimale applicatie voor uzelf hebt gekozen, klikt u op de knop "Installeren" en wacht u tot de installatie van het programma op de tablet is voltooid. Na het voltooien van de procedure ziet u een melding in de linkerbovenhoek van het scherm.

Stap 4

Klik op de snelkoppeling van het gemaakte programma en geef toegang tot uw locatie wanneer het bijbehorende bericht verschijnt.

Stap 5

Wacht tot het programma uw huidige locatie heeft bepaald. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding. De installatie van kaarten voor de tablet is voltooid.

Stap 6

Als u een iPad gebruikt, kunnen vergelijkbare toepassingen via de AppStore worden geïnstalleerd. Zoek het gewenste programma via het apparaatmenu en installeer het vervolgens door op de knop "Gratis" in het programmavenster te klikken. Ook in het menu van het apparaat is er al een vooraf geïnstalleerd programma "Kaarten", dat uitgebreide functionaliteit heeft en in staat is om bijna alle routes in uw stad te bouwen.

Aanbevolen: