Video Van Games Vastleggen

Inhoudsopgave:

Video Van Games Vastleggen
Video Van Games Vastleggen

Video: Video Van Games Vastleggen

Video: Video Van Games Vastleggen
Video: Hogwarts Legacy - Official Reveal Trailer | PS5 2024, Mei
Anonim

Veel computerspellen hebben kleurrijke tussenfilmpjes. Met behulp van speciale programma's kan de gebruiker de video's die hij leuk vindt vastleggen en opslaan in een apart bestand op de harde schijf.

Video van games vastleggen
Video van games vastleggen

Noodzakelijk

Fraps-programma

instructies:

Stap 1

Om video's uit computergames te extraheren, wordt meestal het Fraps-programma gebruikt. Deze applicatie kan op internet worden gedownload op de website van de ontwikkelaar. Helaas kun je met de gratis versie van het programma video's maken die niet langer zijn dan 60 seconden.

Stap 2

Download en installeer Fraps-software op uw computer. Start het en open het FPS-tabblad. Om de automatische opnamestopfunctie uit te schakelen, schakelt u de regel Stop benchmark automatisch uit. Opgemerkt moet worden dat deze functie soms erg handig kan zijn. Hiermee kun je snel en efficiënt "slicing" maken van afzonderlijke fragmenten van de gameplay.

Stap 3

Schakel over naar het tabblad Films. Activeer de geluidsopnamefunctie in het menu Geluid opnemen. Vink indien nodig het vakje aan naast de regel Volledig formaat. Hierdoor kan de app video's van hoge kwaliteit maken.

Stap 4

U moet ook het aantal frames per seconde instellen op het tabblad Films. Voor een gewone video is 30 frames per seconde prima. Als u van plan bent een opname van hoge kwaliteit te maken, stelt u deze waarde zelf in.

Stap 5

Markeer het vak naast de regel Video Capture Hotkey. Selecteer de toets op het toetsenbord waarmee u de video-opname wilt starten en druk erop. Zorg ervoor dat de geselecteerde sleutel in het venster verschijnt.

Stap 6

Zoek de regel Map om films in op te slaan en klik op de knop Wijzigen aan de rechterkant. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend de map waarin de video's die uit de game zijn gemaakt, worden opgeslagen.

Stap 7

Minimaliseer het Fraps-venster en ga het spel in. Als u een videoclip wilt maken, drukt u op de sneltoets om het video-opnameproces te activeren. Stop de opname door nogmaals op de aangegeven toets te drukken.

Aanbevolen: