Een Afbeelding Vastleggen Met Alcohol

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Vastleggen Met Alcohol
Een Afbeelding Vastleggen Met Alcohol

Video: Een Afbeelding Vastleggen Met Alcohol

Video: Een Afbeelding Vastleggen Met Alcohol
Video: Afbeelding draaien Hoe een afbeelding met de afbeelding editor 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende programma's waarmee u cd- en dvd-schijfimages kunt maken en wijzigen. Een treffend voorbeeld van zo'n hulpprogramma is het programma Alcohol Soft. Het is geschikt voor het uitvoeren van bewerkingen met ISO-bestanden.

Een afbeelding vastleggen met alcohol
Een afbeelding vastleggen met alcohol

Noodzakelijk

Alcohol Zacht

instructies:

Stap 1

Download en installeer het programma Alcohol Soft. Selecteer de versie van dit hulpprogramma die is ontworpen om met uw besturingssysteem te werken. Onthoud dat de meeste oudere versies zijn ontworpen voor Windows XP. Gebruik een programma dat werkt met een 32-bits of 64-bits systeem.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en voer het programma uit. Download het ISO-bestand dat u op dvd wilt branden. Onthoud dat als u een multiboot-schijf wilt maken, u een speciale afbeelding moet gebruiken. Natuurlijk heb je een dvd-brander nodig.

Stap 3

Plaats een lege dvd in dit station. Vouw het werkvenster van het programma Alcohol Soft uit. Open het tabblad Bestand en klik op de knop Toevoegen. Voer de vereiste ISO-schijfimage in. Nu is het pictogram ervan in het hoofdmenu van het programma verschenen. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Schijf branden van afbeeldingen". U kunt het ISO-bestandspictogram selecteren en op de toetsen Ctrl en B drukken.

Stap 4

Klik in het menu dat wordt geopend op de knop "Volgende", nadat u de juistheid van het opgegeven ISO-bestand hebt gecontroleerd. Er wordt een nieuw menu met de titel "Bereid de recorder" gestart. Selecteer het dvd-station waarin u de lege schijf hebt geplaatst. Selecteer de schrijfsnelheid van de schijf. Gebruik niet de maximale snelheidsinstellingen als u deze schijf op oudere computers gaat gebruiken. Activeer nu de items "Opname" en "Bescherming tegen buffer-underrun-fouten" door de vakjes ernaast aan te vinken.

Stap 5

Klik op de knop "Start" en wacht terwijl het programma de inhoud van de afbeelding naar dvd-media schrijft. Verwijder vervolgens de schijf uit het station en plaats deze opnieuw. Controleer de opgenomen gegevens en de gezondheid van de schijf als geheel. U kunt de schijfkopie koppelen aan een virtueel station en elk ander programma voor het branden van schijven gebruiken.

Aanbevolen: