Hoe Het Recycler-virus Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Recycler-virus Te Verwijderen
Hoe Het Recycler-virus Te Verwijderen

Video: Hoe Het Recycler-virus Te Verwijderen

Video: Hoe Het Recycler-virus Te Verwijderen
Video: How to remove RECYCLER VIRUS 2024, Mei
Anonim

Malware-ontwikkelaars grijpen elke kans aan om de computer van de gebruiker te infecteren. Om geen enkele kans te missen om hun nakomelingen te verspreiden, gebruiken ze nogal atypische bewegingen. Ze weten dat de laatste tijd steeds meer flashdrives worden gebruikt door gebruikers, waarop het vrij eenvoudig is om informatie te schrijven, dus het is heel gemakkelijk voor malware om zich op deze manier van machine naar machine te verspreiden. Er zijn een aantal beschermingsmethoden tegen hun acties die hen zullen helpen neutraliseren.

Hoe het recycler-virus te verwijderen
Hoe het recycler-virus te verwijderen

Noodzakelijk

hulpprogramma kk.exe, bestandsbeheerder

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma kk.exe, ontworpen om te werken met het meest populaire virus voor flashstations op dit moment - het recycler-virus. Met behulp van dit antivirusprogramma kun je je computer ervan ontdoen, maar het geeft geen volledige garantie. Als de lancering niet tot positieve resultaten heeft geleid, moet u een aantal hieronder beschreven acties uitvoeren.

Stap 2

Verwijder het virus handmatig. Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat allerlei preventieve maatregelen zijn genomen - in de geïnstalleerde antivirus om verdere infectie te voorkomen en de geïnstalleerde handige bestandsbeheerder, waarin de weergave van systeem- en verborgen bestanden is ingeschakeld.

Stap 3

Open de USB-stick in bestandsbeheer en verwijder onbekende mappen en bestanden. Tijdens handmatige verwijdering kunt u schijven en bestanden niet openen door te dubbelklikken, u moet de bestandsstructuur gebruiken als u Explorer gebruikt of de functieknoppen als u een bestandsbeheerder met twee panelen gebruikt.

Stap 4

Bestanden autorun.bat, autorun ~ Ex, autorun.exe, autorun.bin, autorun.ico, autorun.inf, autorun.reg, autorun.ini, autorun.srm, autorun.vbs, autorun.txt, autorun.wsh. Daarnaast moet u ook andere onbekende bestanden met de extensies.com,.inf,.tmp,.sys,.exe verwijderen. De RECYCLED- of RECYCLER-mappen moeten ook worden verwijderd - dankzij hen heeft het virus deze naam gekregen.

Stap 5

Als de bestanden niet kunnen worden verwijderd of nadat ze zijn verwijderd, is de computer van de gebruiker geïnfecteerd en kan het antivirusprogramma het niet aan. In dit geval is het noodzakelijk om andere antivirusprogramma's met bijgewerkte handtekeningen te gebruiken en de bovenstaande handeling opnieuw te herhalen. In een bijzonder moeilijke situatie kan het zelfs nodig zijn om het systeem opnieuw te installeren en de ruimte op de harde schijf volledig te formatteren.

Aanbevolen: