Hoe Een Foto Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Op Schijf Te Branden
Hoe Een Foto Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Foto Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Foto Op Schijf Te Branden
Video: iPhone foto's overzetten naar Mac of PC: zo maak je geheugen vrij! 2024, Mei
Anonim

Als je onlangs een onvergetelijke vakantie hebt doorgebracht en nieuwe vrienden hebt gemaakt, heb je waarschijnlijk nogal wat foto's. En je nieuwe kennissen zullen ze vast wel in huis willen hebben. Brand gewoon je beste foto's op cd's en mail ze of geef ze door aan je vrienden. Zo'n geschenk zal zeer aangenaam en gedenkwaardig zijn.

Hoe een foto op schijf te branden
Hoe een foto op schijf te branden

Noodzakelijk

Computer, schijf, brander, foto's voor opname, Nero

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig hebben bijna alle stations een cd-brandfunctie. Maar als u niet zeker bent van uw cd-station en niet weet of het kan branden, zoek dan de documentatie op en lees de specificaties. Als het station een recorder is, plaatst u een voorbereide schijf voor opname. Nu moet u uw foto's voorbereiden voor opname. Maak een nieuwe map en kopieer de foto's die u op schijf wilt branden erin. Selecteer nu de map, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren". U kunt ook de map selecteren en op de sneltoets Ctrl + C drukken. Het bestand wordt naar het klembord gekopieerd.

Stap 2

Open Mijn computer. Zoek in de sectie "Apparaten met verwisselbare media" de voorbereide schijf en open deze. Klik in het geopende venster met de rechtermuisknop op het witte veld en selecteer het menu-item "Plakken". Of druk op Ctrl + V. De map met foto's staat als tijdelijk bestand op de schijf. Klik met de rechtermuisknop naast het bestand. Er verschijnt een menu waarin u het item "Bestanden op cd branden" moet selecteren. Daarna zal de "CD Writing Wizard" verschijnen. U kunt de schijf een naam geven in het veld "CD-naam". Klik op "Volgende", het zal beginnen met branden naar schijf. Als u klaar bent, klikt u op de knop Voltooien.

Stap 3

U kunt ook foto's op schijf branden met Nero. Open het programma. Selecteer "Data CD" of "Data DVD" (afhankelijk van de grootte van de fotomap). Het venster Schijfinhoud verschijnt. Sleep er een map naar toe. Klik op de knop "Volgende" en vervolgens op "Opnemen". Foto's worden naar schijf geschreven. Klik aan het einde op Voltooien. U kunt het project opslaan om op andere schijven te branden.

Aanbevolen: