Een Bestand In Delen Splitsen

Inhoudsopgave:

Een Bestand In Delen Splitsen
Een Bestand In Delen Splitsen

Video: Een Bestand In Delen Splitsen

Video: Een Bestand In Delen Splitsen
Video: Documenten splitsen in documents 2024, Mei
Anonim

Je kunt zien dat op veel sites gewijd aan multimedia, games, films en andere grote bestanden in delen zijn ingedeeld - de zogenaamde "bureaus" (deel). Dit wordt gedaan voor het gemak van het uploaden naar de server en het downloaden van bestanden naar uw computer. Als de verbinding wordt verbroken, is het altijd handiger om het laatste deel van de grootte van 200 MB te downloaden dan het hele bestand opnieuw te downloaden, waarvan het volume enkele gigabytes kan bereiken.

Een bestand in delen splitsen
Een bestand in delen splitsen

Noodzakelijk

"Total Commander"-programma

instructies:

Stap 1

Dus hoe splits je een bestand in delen? Deze vraag wordt vaak gesteld door nieuwkomers die applaudisseren. Uploaders zijn mensen die materiaal - films, muziekalbums, computerspelletjes - naar de site uploaden. Het antwoord is simpel: een shareware-programma Total Commander kan een bestand van elke grootte in gelijke delen splitsen. Dit programma werkt met alle versies van Windows en heeft localizers voor comfortabel werken met de interface in het Russisch. Total Commander is een bestandsbeheerder met een groot aantal technische en andere hulpmiddelen, waaronder het werken met afbeeldingen en archieven. U kunt het programma gratis downloaden van internet of u vindt het op de compilatiediskette bij de software.

Stap 2

Nadat het programma is gedownload en geïnstalleerd, voert u het uit. U ziet twee Total Commander-werkruimten op het scherm, gescheiden door een verticale lijn in het midden van het scherm. Selecteer een gebied dat een geleider is van een bepaalde schijf en volg het pad naar de gewenste map waar het bestand dat u wilt splitsen zich bevindt.

Stap 3

Klik één keer met de linkermuisknop op het bestand dat je nodig hebt (niet twee keer, zoals gewoonlijk). Selecteer daarna in het menu hierboven "Bestanden" - "Bestand splitsen".

U ziet een venster waarin u het pad moet specificeren waar de delen van het gesplitste bestand worden opgeslagen, evenals de gewenste grootte van elk bureau. Een bestand van 700 MB kan bijvoorbeeld worden opgesplitst in 7 delen van elk 100 MB en een bestand van 4,7 GB (DVD) in 5 delen: 4 delen van elk 1 GB en het laatste deel 0,7 GB.

Klik op OK en wacht tot de bewerking van het splitsen van het bestand in delen voor 100% is voltooid, ga dan naar de opgegeven map en zorg ervoor dat alle delen van het bestand op hun plaats zitten.

Aanbevolen: