Hoe Het Virtuemart-label Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Virtuemart-label Te Verwijderen
Hoe Het Virtuemart-label Te Verwijderen

Video: Hoe Het Virtuemart-label Te Verwijderen

Video: Hoe Het Virtuemart-label Te Verwijderen
Video: Virtuemart 3: Custom fields for all u0026 Custom Filters Pro Tutorial 2024, Mei
Anonim

VirtueMart is een van de meest populaire componenten voor Joomla-sites. Zoals met bijna elke extensie gebeurt, moet deze echter worden aangepast. Een van deze taken is het verwijderen van het VirtueMart-label.

Hoe het Virtuemart-label te verwijderen
Hoe het Virtuemart-label te verwijderen

instructies:

Stap 1

De eerste optie is geschikt om het VirtueMart-label onderaan de pagina's te verwijderen. Het bestaat uit het gebruik van de instellingen van de VirtueMart-component zelf. Open het Joomla-beheerderspaneel van uw site. Om dit te doen, start u een internetbrowser, voert u het adres van uw site in de adresbalk in, voegt u "/ administrator" toe en drukt u op de Enter-toets. Voer op de pagina die wordt geopend de gebruikersnaam in het gebruikersnaamveld in, het wachtwoord in het wachtwoordveld en klik op de knop Inloggen.

Stap 2

Vervolgens wordt het administratieve paneel van uw site geopend. Ga naar de volgende sectie: "Componenten" -> VirtueMart -> "Instellingen" -> "Site". Zoek het item "Toon winkellogo", schakel het vakje ernaast uit en klik op de knop "Opslaan".

Stap 3

De tweede optie is geschikt om het VirtueMart-label van alle elementen van de site te verwijderen, inclusief het lege winkelwagentje. Om dit te doen, moet u bepaalde wijzigingen aanbrengen in een van de bestanden in de Joomla-component.

Stap 4

Maak via FTP verbinding met de server die uw site host. Gebruik hiervoor een van de clients die FTP ondersteunen, bijvoorbeeld Total Commander. Selecteer "Netwerk" -> "Nieuwe FTP-verbinding", voer het serveradres in en vervolgens login en wachtwoord. Open de map waar de sitebestanden zich bevinden en navigeer naar / componenten / com_virtuemart / thema's / default / templates / common /.

Stap 5

Zoek het bestand minicart.tpl.php in deze map en kopieer het naar je harde schijf. Open daarna een van de teksteditors, zoek het volgende stuk in de code en verwijder het:

Stap 6

Sla uw wijzigingen op. Kopieer daarna het bestand terug naar de server en vervang het oude.

Aanbevolen: