Hoe Het 25 Frame-programma Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe Het 25 Frame-programma Te Installeren Install
Hoe Het 25 Frame-programma Te Installeren Install

Video: Hoe Het 25 Frame-programma Te Installeren Install

Video: Hoe Het 25 Frame-programma Te Installeren Install
Video: Установите Linux вместо Windows 11 - вот как! 2024, Mei
Anonim

Met behulp van het "25 frame"-programma kun je, zoals de ontwikkelaars verzekeren, talen leren en veel ander educatief materiaal beheersen. Hoe kun je het zo instellen dat het echt werkt?

Hoe het 25 frame-programma te installeren install
Hoe het 25 frame-programma te installeren install

instructies:

Stap 1

Koop een schijf met het programma "25 frames" en installeer deze in uw computerstation. Wacht tot het autorun-systeem werkt. Als dit niet gebeurt, opent u de schijf via "Deze computer" en zoekt u het bestand autorun.exe. Klik erop en start de installatie van het programma handmatig.

Stap 2

Bekijk het menu dat wordt aangeboden door het autorun-programma. Het bevat de volgende items: "Installeren", "Instructies", "Het programma uitvoeren", "Het programma verwijderen", "Afsluiten". Klik op "Installeren". Voer de vereiste parameters in de installatiewizard in: bestandspad, sectie in het menu "Start", enz. Klik volgende. Wacht terwijl het programma op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 3

Controleer of u het programma correct hebt geïnstalleerd en of er problemen zijn met het opstarten. Om dit te doen, klikt u op de snelkoppeling op het bureaublad of selecteert u "Het programma uitvoeren" in het autorun-menu of opent u het via "Start".

Stap 4

Als het programma niet meer reageert, controleer dan het K-Lite Mega Codec Pack en installeer het indien nodig opnieuw. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm", selecteer "Programma's toevoegen of verwijderen" (of "Programma's en onderdelen") en klik op "Verwijderen". Download daarna het K-Lite Mega Codec Pack opnieuw en schakel tijdens het installatieproces het MPEG-splitteritem uit. Start je computer opnieuw op. Nadat u de problemen met het K-Lite Mega Codec Pack hebt opgelost, moet u mogelijk het programma "25 frame" opnieuw installeren.

Stap 5

Als u na het starten van het programma wordt gevraagd om een schijf te plaatsen, zelfs als deze zich al in de drive bevindt, probeer dan de drive uit of in te schakelen. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm", selecteer het gedeelte "Systeem", vervolgens - "Hardware" en bel "Apparaatbeheer". Selecteer de schijf in de boom met aangesloten apparaten, klik er met de rechtermuisknop op en schakel deze tijdelijk uit. Zet hem dan aan door met de rechtermuisknop te klikken en "Activeren" te selecteren. Als uw computer meerdere stations heeft, kunt u hetzelfde doen met degene die momenteel niet in gebruik is, om het systeem niet te overbelasten.

Aanbevolen: