Hoe Het Frame Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Frame Te Verwijderen?
Hoe Het Frame Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Frame Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Frame Te Verwijderen?
Video: Samsung Frame TV Installed w/ "No-Gap" mount in 30 minutes 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een afbeelding binnen de link-tag (tussen en) plaatst, tekent de browser van de bezoeker standaard een blauwe rand van één pixel breed rond de afbeelding. Naast het feit dat browser willekeur de grootte van dit ontwerpelement van uw pagina vergroot met twee pixels verticaal en twee pixels horizontaal, komt de blauwe kleur mogelijk niet overeen met het kleurenschema van het pagina-ontwerp.

Hoe het frame te verwijderen?
Hoe het frame te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Als u de rand van een of meer linkafbeeldingen wilt verwijderen, kunt u dit doen door een randattribuut met een waarde nul toe te voegen aan de tag van elk van de afbeeldingen die u nodig hebt. Bijvoorbeeld: Hetzelfde effect kan worden bereikt met het style-attribuut door dezelfde rand met een nulwaarde erin te plaatsen: De nulwaarde (0px) in deze variant kan worden vervangen door de waarde "none" (zonder aanhalingstekens).

Stap 2

Als je dit probleem radicaal moet oplossen, dat wil zeggen voor alle afbeeldingen met links in het hele document, dan is het beter om het anders te doen. Het is niet nodig om het bijbehorende attribuut aan de tag van elke afbeelding afzonderlijk toe te voegen, het is gemakkelijker om de algemene regel op te schrijven in de stijlbeschrijving aan het begin van het document. Deze CSS-regel ziet er als volgt uit: a img {border: none;} Het moet in het stijlbeschrijvingsblok worden geplaatst en het blok zelf moet vóór de tag worden geplaatst die de paginatitel sluit:

een img {rand: geen;}

Stap 3

Niet alleen afbeeldingen, maar ook eenvoudige tekstlinks in sommige soorten browsers hebben een soortgelijk probleem - als een bezoeker op de link klikt, blijft er een gestippelde rand omheen. Om uw pagina te redden van deze ontwerpfout, voegt u de volgende linkregel toe aan de stijlbeschrijvingen:

een img {overzicht: geen;}

Aanbevolen: