Muziek Op Alle Dia's Zetten

Inhoudsopgave:

Muziek Op Alle Dia's Zetten
Muziek Op Alle Dia's Zetten

Video: Muziek Op Alle Dia's Zetten

Video: Muziek Op Alle Dia's Zetten
Video: Hoe zet je muziek op je mp3,telefoon en alle apparaten! 2024, Mei
Anonim

Bij het maken van presentaties met Power Point hebben veel gebruikers vragen over het toevoegen van muziek aan dia's. Deze optie is inderdaad niet duidelijk geïmplementeerd in het programma. Laten we eens kijken naar het proces van het toevoegen van achtergrondmuziek aan dia's in een Power Point-presentatie.

Muziek op alle dia's zetten
Muziek op alle dia's zetten

instructies:

Stap 1

Als de muzikale compositie niet is opgenomen in wav-formaat (en dat is het hoogstwaarschijnlijk wel), maar in populaire mp3, dan moet je eerst het bestand converteren. Om geen extra programma's op uw computer te installeren, gebruikt u een van de gratis online converters: www.media.io, www.audio.online-convert.com of een andere soortgelijke bron. Om te converteren, uploadt u het bestand, klikt u op de knop Converteren en downloadt u het voltooide bestand in wav-indeling

Stap 2

Nu moet je de voltooide presentatie openen, het tabblad "Animatie" selecteren en in het gedeelte "Overgang naar deze dia" op het menu "Overgangsgeluid" klikken. Selecteer het menu-item "Andere geluiden" en specificeer het pad naar het eerder voorbereide wav-bestand. Open vervolgens het menu opnieuw en vink het vakje naast de optie Doorlopend aan. Volg dezelfde stappen voor elk van de dia's in uw presentatie. Daarna wordt de muziek afgespeeld nadat de presentatie is gestart en wordt deze niet onderbroken bij het wisselen van dia.

Aanbevolen: