Geluid Toepassen Op Alle Dia's

Inhoudsopgave:

Geluid Toepassen Op Alle Dia's
Geluid Toepassen Op Alle Dia's

Video: Geluid Toepassen Op Alle Dia's

Video: Geluid Toepassen Op Alle Dia's
Video: Liesanne Jansen raadt Het Geluid 2015 // Qmusic (Geluid 1) 2024, Mei
Anonim

Elke dag verschijnen er nieuwe producten op de softwaremarkt, maar er zijn beproefde programma's die al vele jaren de voorkeur van gebruikers hebben. Een van deze programma's is Microsoft Power Point, dat een geweldige functie heeft voor het invoegen van soundtracks bij dia's.

Geluid toepassen op alle dia's
Geluid toepassen op alle dia's

instructies:

Stap 1

Open de presentatie in Microsoft Power Point waaraan je geluid wilt toevoegen. Als je nog geen voltooide presentatie hebt, maak dan een nieuwe aan. Maak het volledig voordat u er geluid aan toevoegt.

Stap 2

Begin met het toevoegen van een geluidsbestand. Je moet het toevoegen aan de allereerste dia van je presentatie. Klik in het bovenste menu van het programma op de knop "Invoegen" - "Films en geluid". Selecteer een geluidsbestand voor uw presentatie. U kunt de kant-en-klare geluiden uit de Microsoft Office-collectie gebruiken, of u kunt een ander audiospoor invoegen. Wanneer u een geluid toevoegt, verschijnt er een venster "Geluid automatisch afspelen of bij klikken?". Kies de gewenste optie. U kunt deze parameter later in de instellingen aanpassen. Houd er rekening mee dat het geluid precies wordt afgespeeld waar het is opgeslagen. Daarom, als u een presentatie van een draagbaar medium gaat demonstreren, sla dan het geluid erop op en specificeer het pad ernaartoe. Het feit is dat het geluid niet direct aan de presentatie is gekoppeld, het pictogram op de dia is slechts een snelkoppeling.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het bovenste menu-item "Animatie-instellingen". Selecteer in het venster dat aan de rechterkant verschijnt een audiobestand uit de verzameling, open het menu. In de "Effect parameters" stel in vanaf welke en op welke slide de muziek moet klinken. Als u wilt dat de muziek van het begin tot het einde klinkt, geeft u de eerste en laatste dia op. Hier kunt u ook kiezen hoe het geluid wordt afgespeeld - automatisch of met een muisklik. U kunt dit ook doen door met de rechtermuisknop op het geluidspictogram op de eerste dia te klikken. U kunt ook "Diavoorstelling" selecteren in het hoofdmenu en vervolgens "Dia's wijzigen". Het setup-menu verschijnt aan de rechterkant. Selecteer daar het gewenste geluid en vink het vakje "Toepassen op alle dia's" aan. Zorg ervoor dat het formaat van uw audiobestand waw is.

Aanbevolen: