Hoe Geanimeerde Achtergronden In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Geanimeerde Achtergronden In Te Schakelen
Hoe Geanimeerde Achtergronden In Te Schakelen

Video: Hoe Geanimeerde Achtergronden In Te Schakelen

Video: Hoe Geanimeerde Achtergronden In Te Schakelen
Video: How To Get Animated/Moving Wallpapers for Windows 10 [2021] 2024, Mei
Anonim

Desktopdecoratie is erg belangrijk voor veel computergebruikers. Vooral wallpapers met bewegende objecten zijn een lust voor het oog. Maar een dergelijk ontwerp vereist een goede installatie. Hoe live wallpaper te installeren?

Hoe geanimeerde achtergronden in te schakelen
Hoe geanimeerde achtergronden in te schakelen

instructies:

Stap 1

Bepaal de kracht van uw computer. Het zou moeten kunnen werken met nieuwe systemen Windows 7 en Vista. Als er niet genoeg werkgeheugen is, moet u geen geanimeerde achtergronden installeren. Animatie zal de desktop natuurlijk mooi maken, maar het zal de processor onnodig belasten en zal u bijgevolg niet toelaten om efficiënt op de computer te werken.

Stap 2

Download nu het hulpprogramma Windows DreamScenes Enabler. Installeer het als volgt op uw computer: klik in het contextmenu met de rechtermuisknop op "Als administrator uitvoeren". Klik na het starten op de knop "Inschakelen" en vervolgens op "Voltooien". Start je computer opnieuw op.

Stap 3

Zoek vervolgens de map in de directory: C: WindowsWebWindows DreamScene. Dit bevat het DreamScene-bestand. Klik er met de rechtermuisknop op. Klik daarin op het item "Instellen als bureaubladachtergrond". De video-achtergrond zou in het bureaubladontwerp moeten verschijnen.

Stap 4

Maak vervolgens een snelkoppeling. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het DreamScene-bestand, in het contextmenu en selecteert u "Verzenden" - "Bureaublad (snelkoppeling maken)".

Stap 5

Als u een dergelijk item niet in het menu vindt, gaat u naar het bureaubladmenu en selecteert u "Nieuw" - "Tekstdocument". Klik vervolgens op het item "Eigenschappen" in het bestand. Er zal een naam zijn voor het nieuwe bestand "Nieuw tekstdocument. TXT". Noem het "Desktop (maak snelkoppeling). DeskLink" zonder aanhalingstekens te gebruiken. Het bestand zal veranderen om eruit te zien als een monitor.

Stap 6

Plaats het gemaakte bestand in de map SendTo op: C: Gebruikersnaam AppDataRoamingMicrosoftWindowsSendTo. Om het zichtbaar te maken, gaat u naar "Start" - "Configuratiescherm" - "Mapopties". En schakel het selectievakje naast "Beveiligde systeembestanden verbergen" uit. En klik vervolgens op "Wijzigingen opslaan". Nadat u het vereiste bestand hebt verplaatst, kunt u de systeembestanden weer verbergen door het vakje op dezelfde plaats aan te vinken. Probeer nu een snelkoppeling te maken door naar stap 4 te gaan.

Stap 7

Vul het assortiment geanimeerde achtergronden verder aan. U kunt downloaden uit de internetarchieven met een set screensavers. Maar ze nemen meerdere gigabytes in beslag. Bovendien wordt u het recht om te kiezen ontnomen. Het is beter om die video-achtergronden te kiezen die je echt leuk vindt en ze apart te downloaden.

Stap 8

De volgende stap is om elk archief uit te pakken en de bestanden in de map C: WindowsWebWindows DreamScene te plaatsen. Het zal alle video-achtergronden van het bureaublad opslaan.

Stap 9

Om geanimeerde achtergronden te installeren, kunt u het Windows 7 DreamScene Activator-programma gebruiken. Voer het uit als beheerder. Klik in de lege rechthoek van het venster dat verschijnt op en klik vervolgens op AAN. Start vervolgens uw computer opnieuw op. Installeer nu geanimeerde achtergronden vanuit elke map die bestanden met mpeg- of wmv-extensies bevat.

Stap 10

Controleer of er geluid is in de geanimeerde achtergrond. Controleer in het systeemvak of het volume is ingeschakeld. Als dit niet mogelijk is, ga dan naar "Start" - "Instellingen" - "Taakbalk en startmenu" en schakel de optie "Ongebruikte pictogrammen verbergen" uit. Pas vervolgens het geluidsvolume aan.

Aanbevolen: