Hoe Geanimeerde Achtergrond Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Geanimeerde Achtergrond Te Verwijderen
Hoe Geanimeerde Achtergrond Te Verwijderen

Video: Hoe Geanimeerde Achtergrond Te Verwijderen

Video: Hoe Geanimeerde Achtergrond Te Verwijderen
Video: Achtergrond van foto's verwijderen in Word 2016 2024, April
Anonim

Geanimeerde achtergronden sieren de computer en zien er erg origineel uit. In het Windows-besturingssysteem gebeurt alles echter via het bureaublad, dat telkens verschijnt wanneer u snelkoppelingen of mappen opent. Daarom "belast" de aanwezigheid van geanimeerde wallpaper het systeem aanzienlijk, wat in extreme gevallen kan leiden tot bevriezing van de computer.

Hoe geanimeerde achtergrond te verwijderen
Hoe geanimeerde achtergrond te verwijderen

Het is nodig

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Voer het hulpprogramma uit om het uiterlijk van het besturingssysteem aan te passen. Open hiervoor het Configuratiescherm en klik op het gedeelte "Ontwerp". De volgende instellingen bevinden zich in het gebied "Weergave": aanpassen van de tekstgrootte, schermresolutie, wijzigen van de schermbeveiliging en bureaubladachtergrond, aansluiten van een extern scherm.

Stap 2

De geanimeerde achtergrond is gekoppeld aan de bureaubladachtergrond. Klik op het opschrift "De bureaubladachtergrond wijzigen" om deze sectie te openen. Het besturingssysteem zal u vragen om een andere achtergrond voor uw bureaublad te selecteren. Het is ook vermeldenswaard dat u niet alleen de standaardachtergronden kunt gebruiken die het besturingssysteem biedt, maar ook degene die standaard van internet zijn gedownload kunt installeren. Soortgelijke bestanden vindt u op de website oformi.net. Controleer alle bestanden met antivirussoftware.

Stap 3

Specificeer de locatie van de nieuwe afbeelding voor de bureaubladachtergrond. Klik op de knop "Bladeren" en ga via "Bestandsbeheer" naar de map waar de afbeeldingen zich bevinden. Selecteer degene die je nodig hebt en klik op "OK". Pas de positie van de afbeelding aan - gecentreerd, formaat, betegeld, enz. Klik op de knop "Achtergrondkleur wijzigen" als de geselecteerde afbeelding niet het hele oppervlak bedekt en u er een kleur op moet afstemmen.

Stap 4

Klik op "Wijzigingen opslaan" en dit configuratievenster wordt gesloten. Minimaliseer alle vensters om het resultaat van uw acties te zien. Als het uiterlijk van uw bureaublad u niet bevalt, gaat u opnieuw naar het gedeelte "Uiterlijk" en herhaalt u de bovenstaande stappen. Vergeet niet alle parameters die u in dit venster maakt op te slaan. Over het algemeen kunnen we stellen dat het verwijderen van geanimeerde wallpapers niet moeilijk is, aangezien je hier geen software voor nodig hebt.

Aanbevolen: