Hoe Maak Je Een Geanimeerde GIF

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Geanimeerde GIF
Hoe Maak Je Een Geanimeerde GIF

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde GIF

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde GIF
Video: Les 215 Photoshop - Hoe maak ik een GIF animatie 2024, Juni-
Anonim

Geanimeerde gifs worden het meest gebruikt in banners. Een banner is een kleine afbeelding met advertentie-informatie en een link naar de geadverteerde pagina. Ze zijn gewoon nodig om je eigen site te promoten, daarvoor plaats je ze op de sites van vrienden. U kunt zelf een spandoek maken.

Hoe maak je een geanimeerde
Hoe maak je een geanimeerde

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - Adobe-Photoshop;
  • - Ulead GIF-animator.

instructies:

Stap 1

Bereid bannerframes voor om gif-animaties te maken. Gebruik hiervoor Adobe Photoshop. Bepaal hoe groot je animatie moet zijn, welk script de banner zal hebben, wat erin zal bewegen en hoe. Denk na over uw project voordat u uw geanimeerde.

Stap 2

Start Adobe Photoshop, maak een nieuw bestand met afmetingen 468 bij 60. Voeg de nodige afbeeldingen toe, plaats alle informatie in het zichtbare deel van het bestand, lijn uit. Plaats elk element van de afbeelding op een aparte laag. Groepeer de lagen voor het gemak in mappen. Nadat u de frames hebt gemaakt, maakt u de frames om te animeren.

Stap 3

Verberg alle lagen behalve de onderste, sla de bannerachtergrond op in gif-formaat. Sla vervolgens het bestand met het logo op (maak alle andere lagen op dezelfde manier onzichtbaar). En doe dit met alle lagen opeenvolgend. Als resultaat ontvang je 5 statische gif-bestanden, van waaruit je een geanimeerd gif-bestand moet mounten.

Stap 4

Voer Ulead.

Stap 5

Stel de frames in de vereiste volgorde in, stel de vertragingstijd voor elk frame in, selecteer de eigenschappen ervan door het contextmenu erop te roepen. Wijzig de weergavetijd van de banner, klik op het frame, voer de tijd in het bovenste veld in. Maak een voorbeeld van het toekomstige bestand om het tabblad "Voorbeeld" te selecteren. Sla het bestand op in GIF-formaat.

Aanbevolen: