Een Bestandsbeschrijving Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Bestandsbeschrijving Toevoegen
Een Bestandsbeschrijving Toevoegen

Video: Een Bestandsbeschrijving Toevoegen

Video: Een Bestandsbeschrijving Toevoegen
Video: Tros Radar computertips voor trage computer. 2024, Mei
Anonim

De beschrijving van het bestand wordt meestal toegevoegd om de inhoud, de lijst met samenstellende elementen, eventuele kenmerken, enzovoort te verduidelijken. De volgorde van het toevoegen van een beschrijving kan per bronnen verschillen.

Een bestandsbeschrijving toevoegen
Een bestandsbeschrijving toevoegen

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je deze optie hebt om een beschrijving toe te voegen aan een video op youtube.com. Het is alleen beschikbaar voor degenen die het bestand rechtstreeks naar de server hebben geüpload, dus ga naar de site met uw account, klik op de film en zoek vervolgens het menu-item Bewerken. Voer een beschrijvingstekst voor het bestand in en sla de wijzigingen op.

Stap 2

Als u een beschrijving aan een videobestand op het sociale netwerk vkontakte.ru moet toevoegen, gebruikt u het menu voor het bewerken van alle records en klikt u vervolgens op het bestand dat u nodig hebt. Voer een beschrijving in, klik op wijzigingen opslaan en keer terug naar de normale weergave door de menupagina te vernieuwen.

Stap 3

Gebruik het venster in het menu voor het uploaden van afbeeldingen om beschrijvingen toe te voegen aan foto's op de sociale netwerken vkontakte.ru en facebook.com. Deze optie is handig als u meerdere foto's tegelijk uploadt, er is ook een functie voor het bekijken van afbeeldingen.

Stap 4

Om een beschrijving toe te voegen aan de reeds geüploade afbeeldingsbestanden van de sociale netwerken vkontakte.ru en facebook.com, gebruikt u het bewerkingspaneel van het album, dat de foto's bevat, voert u vervolgens een opmerking in voor elk element en schakelt u over naar de normale weergavemodus.

Stap 5

Om een beschrijving toe te voegen aan een bestand dat u uploadt naar een bestandshostingservice, moet u ervoor zorgen dat een dergelijk item in het menu bestaat. Zoek in het uploadveld het venster waar u informatie over het bestand moet invoeren, voer de gewenste tekst met betrekking tot de inhoud in en pas de wijzigingen toe.

Stap 6

Specificeer uw e-mailbox voor verdere beheerfuncties, inclusief het bewerken van de bestandsbeschrijving. Bevestig het postadres en stuur het bestand samen met de beschrijving naar de server.

Aanbevolen: