Een Schijf Branden Met Nero

Inhoudsopgave:

Een Schijf Branden Met Nero
Een Schijf Branden Met Nero

Video: Een Schijf Branden Met Nero

Video: Een Schijf Branden Met Nero
Video: How to burn a CD/DVD by nero express 2019 2024, April
Anonim

Heel vaak is het nodig om belangrijke gegevens voor ons op te slaan. Of het nu foto's, muziek of video's, afbeeldingen of documenten zijn. Alle bestanden altijd uitsluitend op de harde schijf van uw computer bewaren, is niet de slimste uitweg. Er is immers altijd de mogelijkheid dat een computer een soort virus kan krijgen, en de benodigde bestanden kunnen eenvoudig worden vernietigd. In dit geval wordt een optimale oplossing gevonden - om de bestanden naar een extern medium te dupliceren, of met andere woorden, ze gewoon op een cd te branden.

Een schijf branden met nero
Een schijf branden met nero

instructies:

Stap 1

Het Nero-programma heeft al geruime tijd een sterke positie op de markt voor computersoftware. Het is erkend door zowel professionals als gewone computergebruikers. De intuïtieve interface en het mooie design maken het een plezier om met dit programma te werken.

Stap 2

Maar terug naar het onderwerp. Eerst moet je beslissen welke schijf we willen branden. Het wordt een cd of dvd. Het hangt al af van wat voor soort schijf er op uw computer staat. Laten we als voorbeeld een dvd nemen.

Stap 3

Nadat we de externe media in de schijf van de computer hebben geplaatst, starten we het programma. In de meeste gevallen verschijnt er een autorun-venster met de vraag wat we met deze schijf willen doen. We vinden het tabblad "een schijf branden met Nero". Door deze te activeren start het programma automatisch.

Boven aan het programmavenster moet u een tabblad vinden waar de gebruiker kan kiezen op welk type schijf wordt opgenomen. Zoals afgesproken selecteren we het dvd-subitem. Hieronder wordt ons aangeboden om te kiezen wat we precies willen opnemen. Of het nu om muziek, video's, documenten of allemaal tegelijk gaat - er is een aanduiding voor elk doel.

Stap 4

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een item uit het bovenstaande menu, gaat u verder met een ander item. De vraag rijst - willen we een schijf maken met een multisessie of doen we het zonder. Het kost niets om bang te zijn. De multisessie dient alleen om wat extra informatie vast te leggen over de resterende schijfruimte na de eerste "burn". Als je serieuze gedachten hebt over het wel of niet organiseren van een multisessie, zet het dan op. Er zal niets ergs van komen.

Stap 5

Laten we verder gaan. Na het kiezen van een multisessie, is het noodzakelijk om de bestanden aan te wijzen die we op schijf willen opslaan. Om dit te doen, kunt u ze vinden via de verkenner, vriendelijk geleverd door de ontwikkelaars, of, zoals gewoonlijk, deze bestanden "slepen en neerzetten" met de muiscursor.

Stap 6

Dan zoeken we het tabblad "opname". Ga naar dit deel van het programmavenster. Zorg ervoor dat alle instellingen correct zijn en druk op de knop "branden". Aan het einde van de opnameprocedure zal het station zichzelf openen en de schijf eruit halen. Opname succesvol voltooid.

Aanbevolen: