Hoe Zet Je Mov In Pinnacle?

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Mov In Pinnacle?
Hoe Zet Je Mov In Pinnacle?

Video: Hoe Zet Je Mov In Pinnacle?

Video: Hoe Zet Je Mov In Pinnacle?
Video: How to convert 4:3 movie clip in 16:9 (native) with pinnacle 2024, Mei
Anonim

Om een mov-bestand in Pinnacle Studio in te voegen, is het absoluut noodzakelijk om de volgorde van stappen te volgen. Anders kunt u het bestand niet goed bewerken.

Hoe zet je mov in pinnacle?
Hoe zet je mov in pinnacle?

Noodzakelijk

Pinnacle Studio-software

instructies:

Stap 1

Bepaal waar u het mov-bestand wilt invoegen door het eerst in Pinnacle te openen. Voeg in het menu van de overlay-track een afbeelding in en selecteer deze met de muisknop. Open het tabblad "Videotoolkit openen-sluiten" en klik vervolgens op een effect toevoegen aan de videoclip. Selecteer in het venster dat op het scherm verschijnt het Studio Plus RTFX-effect, gevolgd door het HFX-filter. Pas de aangebrachte wijzigingen toe door op OK te klikken.

Stap 2

Klik op de HFX-filterbewerkingsknop, waarna het Hollywood FX-hulpprogrammavenster op uw scherm moet verschijnen en bewerkingen uitvoert die verband houden met het bewerken van filters in het Pinnacle Studio-programma. Kies in het menu Bestand de optie Nieuw om een nieuw project te maken. In het project dat op het scherm wordt geopend, beweegt u de aanwijzer door de mappen totdat u een item ziet met de naam Eenvoudig. Klik er twee keer op, waarna er twee items moeten verschijnen, waarvan je alleen Flat 01 nodig hebt.

Stap 3

Sleep Flat 01 naar het camerapictogram. Klik op het item Host Video en klik op het mappictogram bovenaan, waarna een dialoogvenster verschijnt waarin u het bestand met het gewenste beeldmateriaal moet selecteren. Klik op de OK-knop en op het kruisje om het programma te sluiten. In het dialoogvenster dat verschijnt, weigert u de wijzigingen op te slaan. Pas de afspeelduur van de beelden aan door indien nodig foto's te verwijderen. Sleep indien nodig de opname met de muiscursor naar buiten.

Stap 4

Als de bovenstaande stappen niet hebben geholpen, gebruik dan de codering van het.mov-bestand met speciaal ontworpen programma's die met deze extensie werken. Converteer het bestand naar een formaat dat door het programma wordt ondersteund en plak het op de gebruikelijke manier, na het openen van Pinnacle Studio.

Aanbevolen: