Hoe Registers Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Registers Te Wissen
Hoe Registers Te Wissen

Video: Hoe Registers Te Wissen

Video: Hoe Registers Te Wissen
Video: Windows 10 sneller maken - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Het register (register) is een hiërarchisch gestructureerde database van instellingen en besturingssysteem Microsoft Windows. Het bevat zowel informatie als instellingen en voorinstellingen voor hardware, applicaties, gebruikersprofielen.

Hoe registers te wissen
Hoe registers te wissen

Noodzakelijk

  • - CCleaner;
  • - Regorganizer.

instructies:

Stap 1

Ga naar https://www.piriform.com/ccleaner om CCleaner te downloaden, een applicatie voor het opschonen van het Windows-register. Installeer het en voer het uit vanaf uw bureaubladsnelkoppeling. In het venster dat verschijnt, klikt u aan de rechterkant op de knop "Register" en onder "Zoeken naar problemen". Het programma begint te zoeken naar foutieve registersleutels, later moeten ze worden verwijderd, aan het einde van de scan wordt een volledige lijst met fouten weergegeven.

Stap 2

Klik op de knop Geselecteerde herstellen. Klik op "OK" om het opschonen van het systeemregister van fouten te bevestigen. Het venster dat verschijnt, toont het totale aantal verwijderde sleutels. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Stap 3

Gebruik Reg Organizer om uw register op te schonen. Het is een multifunctionele applicatie voor uitgebreid registeronderhoud. Het programma heeft de functies van comprimeren, het opschonen van het register, evenals een krachtige register-editor en het zoeken naar gegevens.

Stap 4

Start Reg Organizer, aan de linkerkant van het venster, klik op "Registry Cleaner". Het venster dat verschijnt, toont de tijd van de laatste controle van uw register. Klik op de knop "Start". Tijdens de scan kunt u het aantal gevonden problemen per type zien, bijvoorbeeld in de autorun-instellingen en geïnstalleerde programma's.

Stap 5

Wacht terwijl het programma de registercontrole voltooit en het totale aantal gevonden fouten weergeeft. Klik vervolgens op de knop "Fix" om de problemen in het register op te lossen.

Stap 6

Gebruik andere toepassingen om fouten in het systeemregister te vinden en op te lossen, bijvoorbeeld Easy Cleaner, Win Cleaner, Microsoft RegCleaner, Regseeker. Al deze applicaties hebben een vergelijkbare interface en procedure voor het werken met het register. Nadat u het programma hebt gestart, moet u eerst het systeemregister scannen en vervolgens de daarin gevonden fouten herstellen.

Aanbevolen: