Een Foto Afdrukken Voor Documenten

Inhoudsopgave:

Een Foto Afdrukken Voor Documenten
Een Foto Afdrukken Voor Documenten

Video: Een Foto Afdrukken Voor Documenten

Video: Een Foto Afdrukken Voor Documenten
Video: Hoe groot kan ik mijn foto afdrukken? 2024, Mei
Anonim

Met de komst van digitale camera's en fotoprinters kan iedereen een foto voor documenten afdrukken zonder de deur uit te hoeven. Maar alles is niet zo eenvoudig: er zijn bepaalde regels waaraan moet worden voldaan. Deze regels veranderen afhankelijk van het doel van de foto's.

Een foto afdrukken voor documenten
Een foto afdrukken voor documenten

instructies:

Stap 1

Eerst een paar regels voor foto's voor alle documenten. Er zou één persoon op de foto moeten staan, die naar de camera zou moeten kijken, de gezichtsuitdrukking is neutraal. Het beeld van een persoon moet overeenkomen met hoe hij er op dat moment uitziet. Het is toegestaan om met hoeden te schieten die het ovaal van het gezicht niet verbergen, als religieuze overtuigingen verbieden om voor vreemden zonder hoeden te worden getoond. Voor mensen die constant een bril dragen, is het absoluut noodzakelijk om met een bril te fotograferen zonder getinte bril. In dit geval moeten de lenzen schoon zijn en mag het montuur de ogen niet bedekken. De aanwezigheid van schaduwen in de foto voor documenten is niet toegestaan.

Stap 2

Foto voor het paspoort van een burger van de Russische Federatie. De foto moet in zwart-wit zijn gemaakt. De benodigde afmeting is 35x45 mm. De grootte van het voorste deel van het hoofd moet 11-13 mm zijn (afstand van de kin tot de lijn van de ogen). Tegelijkertijd moet het vrije veld boven het hoofd 4-6 mm zijn.

Stap 3

Foto voor een buitenlands paspoort. Het formaat, net als bij een Russisch paspoort, is 35x45 mm, maar de foto moet in kleur zijn. De foto moet worden genomen op mat papier, in een ovaal met bevedering. De grootte van het hoofd van kin tot kruin moet 25-35 mm zijn. Houd er rekening mee dat OVIR's niet altijd foto's accepteren die zijn gemaakt met digitale in plaats van analoge camera's. Dit is een overtreding van de wet, aangezien in de wetgeving van de Russische Federatie wordt met geen woord gerept over het verbod op het gebruik van digitale foto's op een buitenlands paspoort.

Stap 4

Foto voor een Schengenvisum. De foto moet weer in kleur zijn, 35x45 mm groot. De hoogte van het gezicht, van de haarwortels tot de punt van de kin, moet 32-36 mm zijn. De achtergrondkleur is afhankelijk van het land waar je naartoe gaat. Voor Frankrijk is bijvoorbeeld een grijze of lichtblauwe achtergrond vereist.

Aanbevolen: