Hoe Computerbases Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Computerbases Bij Te Werken
Hoe Computerbases Bij Te Werken

Video: Hoe Computerbases Bij Te Werken

Video: Hoe Computerbases Bij Te Werken
Video: Внутри вашего компьютера — Беттина Бэйр 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk is bijna elke computergebruiker minstens één database-update tegengekomen: antivirusdatabases, databases, enz. Het besturingssysteem heeft ook zijn eigen databases, met behulp waarvan de systeemproducten worden bijgewerkt. Het bijwerken van de computerdatabases wordt beperkt tot het verbeteren van de veiligheid van het werken met het systeem.

Hoe computerbases bij te werken
Hoe computerbases bij te werken

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows XP, Windows Vista

instructies:

Stap 1

Het bijwerken van computerdatabases is niets meer dan het activeren van de dienst Automatische updates. Ongeacht de versie van uw besturingssysteem en hoe oud het is geïnstalleerd, moeten voortdurend updates van de systeemdatabase worden uitgevoerd. U kunt deze service slechts één keer inschakelen en configureren om updates op uw computer zelf te beheren.

Stap 2

In het besturingssysteem Windows XP wordt de systeemupdate geactiveerd via de applet Systeemeigenschappen. Klik op het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm". Dubbelklik in de map die wordt geopend met de linkermuisknop op het item "Systeem".

Stap 3

De applet "Systeem" verschijnt voor u. Ga naar het tabblad Automatische updates en selecteer Automatisch (aanbevolen). Onder dit item bevinden zich instellingen voor automatische systeemupdates, selecteer de dag van de week en het tijdstip waarop updates worden gedownload van de webservers van de ontwikkelaar.

Stap 4

Het ontbreken van een internetverbinding betekent niet dat u geen updates kunt installeren. Deze updates worden uitgebracht als servicepacks en worden vastgelegd op cd-roms.

Stap 5

Voor het Windows Vista-besturingssysteem is de volgorde van het downloaden van de update enigszins gewijzigd, naast de updates die kunnen worden verkregen met de service "Automatische updates", is er de mogelijkheid van een speciaal hulpprogramma van de ontwikkelaar - Windows Update. Het is te vinden in het menu Start, in het gedeelte Alle programma's.

Stap 6

Nadat u dit programma heeft gestart, moet u het configureren: klik op de knop "Instellingen wijzigen" aan de linkerkant van het programma. Kies de systeemupdate-opties die voor u het meest geschikt zijn. Ga naar het gedeelte 'Aanbevolen updates' en vink het item 'Aanbevolen updates opnemen bij download-, installatie- en updatemeldingen' aan en klik vervolgens op de knop 'OK'. Als het scherm u vraagt om een beheerderswachtwoord in te voeren, voert u het wachtwoord in en klikt u op OK.

Aanbevolen: