Hoe Plaats Je Een Foto Op Je Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Plaats Je Een Foto Op Je Bureaublad
Hoe Plaats Je Een Foto Op Je Bureaublad

Video: Hoe Plaats Je Een Foto Op Je Bureaublad

Video: een snelkoppeling plaatsen op je bureaublad Windows 10 2022, December
Anonim

Na het laden van het besturingssysteem ziet de gebruiker een bureaublad op het computerscherm. Standaard is Windows ingesteld op een standaard skin die een thema en een achtergrondafbeelding bevat. Omdat niet iedereen van het standaardontwerp houdt, veranderen veel gebruikers het.

Hoe plaats je een foto op je bureaublad
Hoe plaats je een foto op je bureaublad

Het is nodig

Starter Wallpaper Changer-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Het wijzigen van de bureaubladafbeelding is heel eenvoudig. Als u het besturingssysteem Windows XP gebruikt, opent u om de afbeelding te wijzigen: "Start" - "Configuratiescherm" - "Beeldscherm", en selecteert u vervolgens het tabblad "Desktop". Zoek degene die je leuk vindt in de lijst met achtergrondafbeeldingen.

Stap 2

Als er geen geschikte tussen de standaardafbeeldingen is, kunt u een andere gebruiken, klik hiervoor op de knop "Bladeren" en zoek de afbeelding die u nodig hebt en klik vervolgens op OK. Gebruik bestanden met de extensie *.jpg. Standaard afbeeldingsbestanden worden opgeslagen in de map C:\WINDOWS\Web\ Wallpaper (als het besturingssysteem op de C-schijf staat).

Stap 3

Voor degenen die het Windows 7-besturingssysteem gebruiken, zijn er twee manieren om de bureaubladafbeelding te wijzigen. De eerste is de eenvoudigste - zoek de gewenste afbeelding, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer vervolgens "Instellen als bureaubladachtergrond" in het contextmenu.

Stap 4

Tweede optie: klik met de rechtermuisknop op een lege plek op het bureaublad, selecteer "Personalisatie" in het contextmenu dat opent. Zoek en selecteer "Bureaubladachtergrond" in het geopende venster. U kunt een afbeelding uit de lijst installeren of uw eigen afbeelding kiezen door op de knop "Bladeren" te klikken. Klik met de nieuwe achtergrondset op de knop Wijzigingen opslaan.

Stap 5

Houd er rekening mee dat als u een eerste versie van Windows 7 hebt geïnstalleerd, u de bureaubladachtergrond niet kunt wijzigen met standaardmethoden, omdat deze gewoon niet bestaan ​​in deze versie (ze worden geblokkeerd door de ontwikkelaars). Desalniettemin is er een manier om de afbeelding te wijzigen, hiervoor hebt u het hulpprogramma Starter Wallpaper Changer nodig. Klik na het starten van het hulpprogramma op de knop Bladeren, selecteer de gewenste afbeelding en klik vervolgens op de knop Toepassen. Na het opnieuw opstarten ziet u een bureaublad met een nieuwe afbeelding. Er zijn andere programma's voor het wijzigen van de afbeelding in Windows 7 - bijvoorbeeld Achtergrond wijzigen W7.

Populair per onderwerp