Een Foto Uploaden Naar Uw Bureaublad

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Naar Uw Bureaublad
Een Foto Uploaden Naar Uw Bureaublad

Video: Een Foto Uploaden Naar Uw Bureaublad

Video: Een Foto Uploaden Naar Uw Bureaublad
Video: Hoe moet je foto's importeren (Lightroom Classic) 2024, Mei
Anonim

De bureaubladachtergrond is het "gezicht" van de computer. Correct geselecteerd behang is erg belangrijk om er comfortabel op te kunnen werken. De keuze van het beeld moet verstandig worden benaderd. Hoe installeer je een foto die je leuk vindt op je bureaublad?

Een foto uploaden naar uw bureaublad
Een foto uploaden naar uw bureaublad

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en snelste manier om naar het bureaublad te uploaden, is door een foto te selecteren, het contextmenu te openen door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Instellen als bureaubladachtergrond" te selecteren.

Stap 2

Een andere methode is langer, maar stelt u in staat de afbeelding aan uw wensen en voorkeuren aan te passen. Ga naar het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm". Afhankelijk van de versie van het besturingssysteem kan de naam van het item dat u zoekt anders zijn, maar de betekenis blijft hetzelfde. Zoek het item "Desktop decoratie". Selecteer Bureaubladachtergrond wijzigen. Op de pagina die wordt geopend, moet u een afbeelding selecteren die vervolgens wordt gebruikt als achtergrondafbeelding van het bureaublad.

Stap 3

Kies eerst de locatie van de afbeelding. Selecteer Windows-bureaubladachtergronden, Afbeeldingenbibliotheek, Meest populaire foto's, Effen kleuren of Afbeeldingen in de vervolgkeuzelijst. U kunt elke specifieke map selecteren waarin de gewenste foto is opgeslagen. In het grootste venster worden miniaturen van afbeeldingen in de opgegeven map weergegeven. Met één klik van de linkermuisknop kunt u een van hen instellen als bureaubladachtergrond.

Stap 4

Foto's met een lage resolutie worden waarschijnlijk gecentreerd op het scherm. Als u de positie van de afbeelding wilt wijzigen, selecteert u een van de afbeeldingsposities uit de lijst onder het miniatuurvenster: "Fill", "Fit", "Stretch", "Tile" of "Center". Door op elk ervan te klikken, ziet u direct de wijzigingen op het bureaublad.

Stap 5

Nadat het werk is gedaan, moet u opslaan. Klik op de knop onderaan het venster "Wijzigingen opslaan". Sluit ten slotte het toolbox-venster en geniet van uw nieuwe bureaubladachtergrond.

Aanbevolen: