Browser-add-ons Inschakelen

Inhoudsopgave:

Browser-add-ons Inschakelen
Browser-add-ons Inschakelen

Video: Browser-add-ons Inschakelen

Video: Browser-add-ons Inschakelen
Video: Tor button🔓/beginner guide🚍/add-ons⚒/Firefox/chrome/Microsoft Edge 2024, Mei
Anonim

Internet Explorer browser add-ons worden geïnstalleerd om de functies van het programma toe te voegen en uit te breiden, en verschillende programma's installeren hun eigen add-ons om informatie over te dragen. Dit alles maakt het werken op internet sneller en handiger. Hoe schakel je browserinstellingen in?

Browser-add-ons inschakelen
Browser-add-ons inschakelen

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - Internetverkenner.

instructies:

Stap 1

Installeer de add-on vanaf internet. Uw toestemming is vereist voordat het naar uw computer kan worden gedownload. Sommige add-ons worden willekeurig geïnstalleerd, bijvoorbeeld als ze deel uitmaken van een ander programma. En er zijn instellingen die automatisch worden geïnstalleerd bij Microsoft Windows.

Stap 2

Om erachter te komen welke instellingen al in Internet Explorer zijn, om ze aan te vullen met uw eigen instellingen, opent u het menu "Extra", selecteert u het item "Add-ons" en klikt u vervolgens in het veld "Typen add-on" op de "Werkbalken en extensies" item, selecteer vervolgens de weergave in het gebied "Toon". Om alle add-ons weer te geven, selecteert u "Alle"; om alleen die add-ons weer te geven die nodig zijn om de huidige site te bekijken, selecteert u "Add-ons die momenteel zijn geladen".

Stap 3

Start Internet Explorer, ga naar de website https://www.ieaddons.com/en/ om de vereiste browser-add-on voor Internet Explorer te downloaden en te installeren. Klik op de knop "Zoeken naar add-ons", selecteer de categorie van add-ons waarin u geïnteresseerd bent. Selecteer bijvoorbeeld "Nieuws", klik op de Korrespondent.net Nieuws-knop. Klik rechtsboven op de knop "Download", de browser-add-on wordt geïnstalleerd. Selecteer op dezelfde manier andere add-ons en installeer ze in het programma

Stap 4

Installeer de IE7pro-add-on, hiermee kunt u de spelling controleren, programmatabs beheren, lineair zoeken uitvoeren, open tabbladen herstellen na crashes en snel proxy's wijzigen. Deze add-on kan ook snel proxy's wijzigen, de geschiedenisbrowser bekijken, flash blokkeren. Volg de link om deze add-on te installeren https://www.brothersoft.com/download-ie7pro-54469.html, klikt u op de knop Installeren. De add-on wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd. Start Internet Explorer opnieuw om de wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: