Hoe Een Spel Van Android Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Van Android Te Verwijderen
Hoe Een Spel Van Android Te Verwijderen

Video: Hoe Een Spel Van Android Te Verwijderen

Video: Hoe Een Spel Van Android Te Verwijderen
Video: Hoe verwijder je een app van je Android smartphone 2024, Mei
Anonim

Toepassingen die zijn gedownload via de Play Market in het Android-besturingssysteem, kunnen worden verwijderd met behulp van standaardapparaattools. Ga hiervoor naar het juiste gedeelte van het menu en selecteer het spel dat u wilt verwijderen en gebruik vervolgens de gewenste optie.

Hoe een spel van Android te verwijderen
Hoe een spel van Android te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om een geïnstalleerde game te verwijderen, moet je naar het gedeelte Android-instellingen gaan. Klik hiervoor op het item "Instellingen" in het hoofdmenu van het apparaat. Selecteer "Toepassingen" uit de aangeboden opties om te wijzigen. Op sommige apparaten wordt het Application Manager genoemd.

Stap 2

Selecteer in de lijst met geïnstalleerde programma's de game die je wilt verwijderen. Klik erop en gebruik het item "Verwijderen". De procedure voor het de-installeren van het programma begint, waarna je een melding ontvangt en de game wordt verwijderd uit de lijst met geïnstalleerde hulpprogramma's.

Stap 3

U kunt programma's ook verwijderen via de Play Market-app. Start het met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad van het apparaat. Selecteer in het menu dat verschijnt het gedeelte "Mijn toepassingen".

Stap 4

Klik op het spel waar naast "Geïnstalleerd" staat. Op de pagina die wordt geopend, kunt u de knop "Openen" of "Verwijderen" selecteren. Wacht tot de verwijderingsprocedure is voltooid en een bijbehorend bericht verschijnt in het systeemvak van het apparaat op de bovenste Android-balk.

Stap 5

Om meerdere spellen tegelijk te verwijderen, kun je een speciaal programma installeren via de Play Market. Ga naar het hulpprogrammavenster en voer de naam Uninstaller in de zoekbalk rechtsboven in. Selecteer in de lijst met verkregen resultaten het programma waarmee u de games kunt verwijderen die op het apparaat zijn geïnstalleerd. Druk op de knop "Installeren" en wacht tot de procedure is voltooid.

Stap 6

Voer de resulterende applicatie uit met behulp van de snelkoppeling op het Android-bureaublad. In het venster dat verschijnt, krijgt u een lijst aangeboden met alle hulpprogramma's die op het apparaat zijn geïnstalleerd. Zoek je spel en klik op de knop "Verwijderen". Na het einde van de verwijderingsprocedure ontvangt u ook een overeenkomstige melding. Het spel is verwijderd.

Aanbevolen: