De Opstartmelodie Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Opstartmelodie Wijzigen
De Opstartmelodie Wijzigen

Video: De Opstartmelodie Wijzigen

Video: De Opstartmelodie Wijzigen
Video: Windows 10 opstartgeluid aanzetten (stap voor stap) 2024, Mei
Anonim

Wilt u uw personal computer net zo uniek maken als u zelf bent? Als dat zo is, is de eerste stap om de melodie van de lancering te veranderen. Feit is dat alle gebruikers van dezelfde versie van het besturingssysteem dezelfde standaardinstelling hebben.

De opstartmelodie wijzigen
De opstartmelodie wijzigen

instructies:

Stap 1

Klik eenmaal op de knop "Start". Zoek in het menu dat verschijnt "Configuratiescherm" en klik er ook één keer op. Er verschijnt een venster voor je. Selecteer daarin "Geluid, spraak en audioapparaten". Dubbelklik op dit icoon. Bekijk de lijst met opdrachten. Selecteer Geluidsschema wijzigen.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Geluiden" in het venster dat verschijnt om de startmelodie te wijzigen. Blader door de lijst. Zoek daarin "Programma-evenementen". Zoek daarin op zijn beurt "Windows Login". Klik eenmaal op dit item met de linkermuisknop.

Stap 3

Hier vindt u het item "Geluiden". U ziet de naam van het geluidsbestand, dat standaard is ingesteld om het systeem te starten. Het staat in de lijst met andere bestanden die u ook bij het opstarten kunt plaatsen. U hoeft uw computer niet elke keer opnieuw op te starten om ernaar te luisteren. Klik op de knop "Bestand afspelen" ernaast. Als je geen van hen leuk vindt, kun je je eigen opstartmelodie instellen. Om dit te doen, klikt u op de knop "Bladeren" en gaat u naar de map waar het bestand staat dat u wilt installeren om het besturingssysteem van uw pc te starten.

Stap 4

Merk op dat als het nummer lang genoeg is, het niet in zijn geheel zal worden afgespeeld. Dat wil zeggen, zodat het voor u geen verrassing is dat alleen de inleiding eruit zal spelen. U kunt elke geschikte geluidseditor gebruiken om het meest favoriete fragment eruit te knippen en de startmelodie in te stellen.

Stap 5

Kijk online voor opties als je hier geen specifieke gedachten over hebt. Iemand heeft vast al veel aandacht aan dit probleem besteed en een groot aantal melodieën gepost die geschikt zijn om het systeem te starten. Download ze en plaats ze in een map die handig is om ze te starten. Doe dan hetzelfde als hierboven beschreven. Luister naar elk van hen in het opstartmenu en kies degene die het beste bij je past. Klik vervolgens op de knop "Toepassen".

Aanbevolen: