Hoe De Verzegeling Te Verminderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verzegeling Te Verminderen?
Hoe De Verzegeling Te Verminderen?

Video: Hoe De Verzegeling Te Verminderen?

Video: Hoe De Verzegeling Te Verminderen?
Video: Polycystic Ovary Syndrome (PCOS) - Causes, Risks and Treatments 2024, Mei
Anonim

Het is op verschillende manieren mogelijk om het printen van documenten op een technische manier te verminderen. Het hangt allemaal af van het type document of de locatie van het zegel zelf. Het is heel gemakkelijk om afdrukken te combineren wanneer het document kan worden bewerkt, maar veel moeilijker als het document slechts een gescande afbeelding is.

Hoe de verzegeling te verminderen?
Hoe de verzegeling te verminderen?

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het zegel te verwijderen is wanneer er een document in elektronische vorm is en als het wordt opgelegd met een speciaal programma (of een toevoeging aan het programma). In dit geval is het voldoende om de applicatie te gebruiken waarin deze is toegepast en deze vervolgens gewoon te wissen als een gewone brief.

Stap 2

Het is moeilijker om het afdrukken op een document te verminderen als het een gescande kopie in de vorm van een afbeelding is (formaten: jpg, png, enz.). In dit geval zijn er verschillende opties om de afdichting af te vlakken.

Stap 3

De eenvoudigste manier om het afdrukken van een afbeelding te verminderen, is door het document bij te snijden met een afbeeldingsviewerprogramma. Deze maatregel moet worden genomen als het verwijderen van de verzegeling geen gevolgen heeft voor het document als geheel. Dit is vrij eenvoudig te doen. U hoeft alleen een deel van het document te selecteren (zonder af te drukken) en op "Geselecteerd knippen" te klikken en vervolgens "Plakken" te selecteren, zodat de afbeelding niet meer wordt afgedrukt.

Stap 4

Wanneer het snijden van de afdruk uit het hoofddocument onmogelijk is, omdat er extra items tegenover staan (bijvoorbeeld "handtekening" of iets anders) of een dergelijk knippen geen ruimte laat voor een nieuwe afdruk, moet u alles anders doen. Als het document een standaardformulier is en het afdrukken apart is, kunt u het standaardprogramma gebruiken dat bij Windows wordt geleverd. Het heet Paint en is te vinden op: Start - Alle programma's - Standaard - Paint. Nadat u deze eenvoudige grafische editor hebt geopend, moet u daar een afbeelding uploaden en vervolgens de "kleurkiezer"-tool gebruiken om de hoofdachtergrond van het document te selecteren (in de regel is de hoofdachtergrond wit) en de afdruk zorgvuldig schetsen.

Aanbevolen: