Functietoetsen Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Functietoetsen Uitschakelen
Functietoetsen Uitschakelen

Video: Functietoetsen Uitschakelen

Video: Functietoetsen Uitschakelen
Video: Indexeer functie uitschakelen 2024, Mei
Anonim

De nieuwste versie van het Windows 7-besturingssysteem heeft, hoewel het een kwaliteitsproduct van Microsoft is, toch enkele nadelen. Een daarvan is het niet goed functioneren van de functietoetsen. Daarom is het in geval van nutteloosheid beter om deze toetsen uit te schakelen.

Functietoetsen uitschakelen
Functietoetsen uitschakelen

Noodzakelijk

  • - een computer met het besturingssysteem Windows 7;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van de fabrikant via de link: https://support.microsoft.com/contactus/?ws=support. Dit is het gedeelte van de site dat is gericht op het oplossen van verschillende problemen. Lees deze informatie aandachtig door en volg de aanbevolen actie. Download de toevoeging. Nadat u de vereisten hebt gedownload, start u uw computer opnieuw op en installeert u de toepassing. Het zal bestaande fouten herstellen en informatie over alle bestanden in realtime weergeven. Selecteer vervolgens in het menu Prestaties en onderhoud de optie Toetsenbordinformatie weergeven en schakel de functietoetsen uit

Stap 2

Als de eerste optie niet bij u past, gebruik dan speciale programma's. Download bijvoorbeeld het hulpprogramma Function Flip en gebruik het om problemen op te lossen. Dit programma is gratis en u zult geen onnodige vragen hebben. Wanneer de download is voltooid, start u de applicatie, die in feite een aanvulling is op de systeeminstellingen en, door de lijst met sleutels te kiezen die u niet gebruikt in het menu, klikt u op "uitschakelen". Het programma maakt het ook mogelijk om functieknoppen zoals de F-knoppen opnieuw te kwalificeren, maar laat u hier leiden door wat voor u het handigst is.

Stap 3

Vervang gewoon het toetsenbord. Dit is de gemakkelijkste en meest betrouwbare manier. Koop een standaard, goedkoop toetsenbord zonder functietoetsen. In dit geval is er geen aanvullende actie vereist. Sluit hem gewoon aan op de systeemeenheid via de ps2 / usb-uitgang en de functietoetsen zullen je zeker niet hinderen, tk. ze zullen afwezig zijn.

Aanbevolen: