Hoe Installeer Ik De Consultant

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik De Consultant
Hoe Installeer Ik De Consultant

Video: Hoe Installeer Ik De Consultant

Video: Hoe Installeer Ik De Consultant
Video: How to: Hoe installeer ik de zakelijke G DATA-software op een client? 2024, Mei
Anonim

"Consultant Plus" is een programma dat een constant bijgewerkte database is met voorschriften van de Russische Federatie. Met behulp van dit programma bent u constant op de hoogte van alle gebeurtenissen in het systeem van de Russische wet. Bij aanschaf van een gelicentieerde versie wordt de installatie in de regel uitgevoerd door een specialist van het Consultant Plus-centrum, maar in sommige gevallen kan het nodig zijn om het programma zelf te installeren.

Hoe installeer ik de Consultant
Hoe installeer ik de Consultant

Noodzakelijk

  • -schijf met de distributiekit van het programma;
  • -schijf met informatiebanken van het systeem.

instructies:

Stap 1

In de envelop met het "Consultant Plus"-programma zit een schijf met de programmadistributiekit, plaats deze in het station en voer het enige bestand op de schijf uit. Het heet install.exe. Het installatieprogramma wordt gestart, dat een begroeting toont en u informeert over de informatiebank die u gaat installeren. Klik op de knop Volgende.

Stap 2

Er verschijnt een scherm met het registratienummer van uw programma, het type programma (het kan netwerk of lokaal zijn). Controleer deze informatie met de informatie die in het contract is vermeld. Selecteer een locatie op uw harde schijf waar u het programma wilt installeren. Selecteer de map waarin de persoonlijke instellingen van de gebruiker zich bevinden, namelijk: aanvraaggeschiedenis, mappen en bladwijzers, documenten, opmerkingen, instellingen voor de "Consultant Plus"-programmaweergave en andere parameters die door de gebruiker zijn aangemaakt tijdens het werken met het programma. Tijdens de installatie wordt deze map de "map voor configuratiebestanden" genoemd. Als u akkoord gaat met de standaardpunten, klikt u op "Start", zo niet, geef dan andere paden op. Klik op de knop Aan de slag. De installatie begint en eindigt met een bericht over een succesvolle installatie. Klik op Voltooien.

Stap 3

Na de installatie verschijnt het item "ConsultantPlus" in het menu "Start" - "Programma's", daarin is een snelkoppeling om het programma te starten. Het is te vroeg om het programma te starten, aangezien alleen de programmaschil en distributiebestanden zijn geïnstalleerd. Bij de softwaredistributieschijven zit ook een schijf met informatiebanken voor de door u geselecteerde systemen. Het bevat de structuur van mappen en bestanden (vergelijkbaar met die welke na installatie verschenen), die moeten worden gekopieerd naar vergelijkbare mappen van het "Consultant Plus"-programma op uw computer. Dit zijn mappen met de naam SYSTEM en BASE en bestanden info.cod, cons.chm en andere.

Stap 4

Het programma is geïnstalleerd, informatiebanken zijn toegevoegd, het is noodzakelijk om het programma te registreren. Om dit te doen, voert u het programma uit met de toetsen / adm / reg. Tijdens de eerste keer opstarten verschijnt het venster “Install Stations” waarin u opnieuw de map voor persoonlijke instellingen kunt selecteren. Ook hier kunt u de naam van het programma wijzigen in het menu Start. Als het bericht "Herstart uw computer" verschijnt, moet u opnieuw opstarten.

Stap 5

Voer de registratie opnieuw uit, selecteer de vereiste systemen van alle op u geïnstalleerde systemen en klik op "Registreren". In het registratievenster moet u de parameters en het "Consultant Plus" -centrum overbrengen, van waaruit de reeks nummers zal komen. Voer deze nummers in en het systeem wordt geregistreerd. U moet dus alle systemen registreren, als er meerdere zijn.

Aanbevolen: