Hoe U Consultant Plus Registreert

Inhoudsopgave:

Hoe U Consultant Plus Registreert
Hoe U Consultant Plus Registreert

Video: Hoe U Consultant Plus Registreert

Video: Hoe U Consultant Plus Registreert
Video: Becoming A Consultant for OrganizingTogether Consultancy Group 2024, Mei
Anonim

Met het programma "Consultant Plus" blijft u op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van wetgeving en dossierbeheer. Deze software wordt tegen betaling geleverd.

Hoe u Consultant plus registreert
Hoe u Consultant plus registreert

instructies:

Stap 1

Zoals de praktijk laat zien, zijn gratis demoversies vrij gebruikelijk op het netwerk, dat, ondanks enkele beperkingen, toch een breed scala aan verschillende informatiebronnen heeft. Het is ook mogelijk om de volledige versie van de "Consultant" aan te schaffen.

Stap 2

De verkoop en het daaropvolgende onderhoud van het Consultant Plus-programma wordt afgehandeld door lokale informatiecentra. U moet de contacten van een dergelijk centrum vinden en contact opnemen met zijn medewerkers om de "Consultant" te registreren en de volledige versie te ontvangen.

Stap 3

Ga naar de officiële website van de "Consultant" https://www.consultant.ru/about/company/structure/ric/ en selecteer uw regio waar uw organisatie zich bevindt. Klik op de knop "Zoeken" voor de site om een lijst met de dichtstbijzijnde verkooppunten voor het programma weer te geven. Als u in een grote stad woont, zal de site hoogstwaarschijnlijk een gedetailleerde lijst van kantoren bieden waar u een licentie kunt kopen, evenals een kaart die de locatie aangeeft.

Stap 4

Selecteer het dichtstbijzijnde callcenter en neem contact op met het personeel op het telefoonnummer dat op de pagina wordt vermeld. Nadat u akkoord bent gegaan met de benodigde gegevens, ontvangt u een factuur voor betaling per bankoverschrijving. Binnen korte tijd komt een vertegenwoordiger van het bedrijf naar uw organisatie en installeert het programma "Consultant Plus" op de computers van de organisatie. Programma-updates worden uitgevoerd door regionale vertegenwoordigers - zij zullen u regelmatig bezoeken.

Stap 5

Wanneer u de volledige versie van het programma aanschaft, kunt u profiteren van alle mogelijkheden van de "Consultant": u beschikt over de nieuwste versies van alle bestaande rapportageformulieren, het programma informeert u onmiddellijk over alle wijzigingen in wetgeving.

Aanbevolen: