Hoe De Inscriptie "Educatieve Versie" Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Inscriptie "Educatieve Versie" Te Verwijderen
Hoe De Inscriptie "Educatieve Versie" Te Verwijderen

Video: Hoe De Inscriptie "Educatieve Versie" Te Verwijderen

Video: Hoe De Inscriptie
Video: Bijsluiter verwijderen 2024, Mei
Anonim

Het opschrift "Educatieve versie" kan op verschillende manieren worden verwijderd, maar de eenvoudigste is de aankoop van de reguliere versie van het AutoCad-programma. Het is ook heel goed mogelijk dat u deze inscriptie niet op de conventionele manier kunt verwijderen.

Een inscriptie verwijderen?
Een inscriptie verwijderen?

Noodzakelijk

een computer met een reguliere versie van het AutoCad-programma

instructies:

Stap 1

Verwijder het opschrift "Gemaakt door educatieve versie" met een andere computer waarop een reguliere versie van dit programma is geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat deze methode niet in alle gevallen werkt. Open het tekenbestand en sla het opnieuw op uw computer op in.dxf-indeling. Open het vervolgens opnieuw en sla het op in.dwg. Vroege releases van deze software zijn hier het meest geschikt.

Stap 2

Neem contact op met de kopieercentra in uw stad, die werken met de afdruk van tekeningen, en vraag om het opschrift "Gemaakt in educatieve versie" te verwijderen. De werknemers van kopieercentra hebben dit probleem zeker meer dan eens ondervonden, vooral degenen die zich bij de architecturale universiteiten van uw stad bevinden.

Stap 3

Vind informatie op stadsforums over services voor het maken van tekeningen in dit programma, neem contact op met deze persoon om uw probleem op te lossen. Probeer in ieder geval eerst zelf de formaten van je tekeningen te wijzigen (uiteraard na het maken van een kopie). Educatieve versie is mogelijk niet zichtbaar bij het openen van een tekeningbestand op een computer, maar verschijnt wanneer deze wordt afgedrukt. In dit geval hoef je je hoofd niet te breken en direct naar de specialisten te gaan, want dit is echt een vrij moeilijk geval.

Stap 4

Maak in de toekomst alleen tekeningen in normale versies van de software en het is beter om kleine kopieën van de afdrukken in uw thuisprinter te maken voordat u ze naar het kopieercentrum brengt. Print projecten ook nooit een uur voor levering, tenzij je zeker weet dat het opschrift niet op je tekening zal verschijnen. En nog een ding - koop gelicentieerde exemplaren van het programma zodat dergelijke problemen zich in de toekomst niet voordoen.

Aanbevolen: