Hoe Een Inscriptie Op Een Foto Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Inscriptie Op Een Foto Te Verwijderen
Hoe Een Inscriptie Op Een Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Een Inscriptie Op Een Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Een Inscriptie Op Een Foto Te Verwijderen
Video: Foto Traceren, Nog nooit zo makkelijk! 2024, Mei
Anonim

Er zijn momenten waarop een foto die uw fotoalbum of blog zou kunnen versieren, wordt verwend door de inscriptie erop. Je kunt natuurlijk een andere foto zoeken. Of u kunt de inschrijving enkel schrappen.

Hoe een inscriptie op een foto te verwijderen
Hoe een inscriptie op een foto te verwijderen

Noodzakelijk

  • Grafische editor "Photoshop"
  • De foto waarvan u het bijschrift wilt verwijderen

instructies:

Stap 1

Open de foto in "Photoshop". Dit kan worden gedaan via het menu "Bestand", het item "Openen". U kunt de sneltoets "Ctrl + O" gebruiken.

Stap 2

Selecteer de "Clone Stamp Tool" in het "Extra"-palet. Dit palet bevindt zich standaard aan de linkerkant van het programmavenster. U kunt de sneltoets "S" gebruiken.

Stap 3

Geef de kloonbron op. Plaats de cursor op het gebied van de foto, vrij van het bijschrift, maar ernaast en met de "Alt" -knop op het toetsenbord ingedrukt, klik met de linkermuisknop. Tegelijkertijd verandert de cursor van uiterlijk in een cirkel met een kruis.

Stap 4

Beweeg de cursor over het deel van de sticker dat zich het dichtst bij de eerder opgegeven kloonbron bevindt door de Alt-toets los te laten. Links klikken. Een deel van de inscriptie is overschilderd. Probeer over de rest van de letters te schilderen door de linkermuisknop ingedrukt te houden. Het kruis dat naast de cursor verschijnt, geeft aan waar de pixels van zijn gekopieerd in de foto, waarmee u het bijschrift sluit.

Als het resultaat er onnatuurlijk uitziet, maakt u de laatste actie ongedaan via het palet "Geschiedenis". Dit palet bevindt zich rechts in het midden van het programmavenster. Beweeg de cursor over de actie boven de laatste en klik met de rechtermuisknop.

Selecteer een nieuwe kloonbron en schilder over de rest van het embleem.

Stap 5

Sla de foto op. Gebruik de opdracht "Opslaan" of "Opslaan als" in het menu "Bestand".

Aanbevolen: