Bestanden Overzetten Van Camera Naar Computer

Inhoudsopgave:

Bestanden Overzetten Van Camera Naar Computer
Bestanden Overzetten Van Camera Naar Computer

Video: Bestanden Overzetten Van Camera Naar Computer

Video: Bestanden Overzetten Van Camera Naar Computer
Video: Video's van je camera naar je computer overzetten | Video's inladen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Elk frame is een weerspiegeling van onze glimlach en goed humeur. Ik zou deze delen van dagelijkse gebeurtenissen in albums willen bewaren, zodat ik ze later, als het verdrietig en eenzaam wordt, terug kan kijken en weer kan glimlachen. Dit is allemaal mogelijk, u hoeft alleen de foto's van de camera naar een computer over te zetten en af te drukken. Hoe kan dit worden gedaan?

Bestanden overzetten van camera naar computer
Bestanden overzetten van camera naar computer

instructies:

Stap 1

Moderne systeemunits en laptops hebben een kaartlezer - een apparaat waarmee u snel informatie van de geheugenkaart van uw camera kunt lezen. Haal de kaart eruit, steek deze in de kaartlezer en werk dan zoals met een gewone USB stick: "Copy - Paste".

Stap 2

Als er geen kaartlezer is, neem dan de kabel die bij aankoop bij de camera is geleverd. Steek het ene uiteinde in de juiste connector op de camera en het andere in de flitsconnector op uw computer. Druk op de aan/uit-knop van de camera.

Stap 3

Als de kabel correct is aangesloten, verschijnt er een dialoogvenster op het scherm met verschillende taken om uit te kiezen. Scrol omlaag in de schuifbalk en klik op Scanner of Wizard Digitale camera. U moet één keer met de linkermuisknop op dit item klikken en vervolgens op OK klikken. U kunt ook dubbelklikken op het label.

Stap 4

Daarna wordt een venster geopend waarin u de afbeeldingen kunt selecteren die u echt naar uw computer moet kopiëren. Standaard hebben alle afbeeldingen groene vinkjes. Als u sommige foto's niet nodig heeft, klikt u op het vakje met een vinkje, het zal verdwijnen en deze frames worden niet gekopieerd. Klik volgende.

Stap 5

De volgende stap is het kiezen van een naam voor uw foto's en een locatie waar ze worden opgeslagen. Standaard is de naam "Afbeelding" en worden de bestanden opgeslagen in de map "Mijn afbeeldingen". Als u bestanden kopieert, bijvoorbeeld van de nieuwjaarsvakantie, en om ze later gemakkelijker op de computer te kunnen vinden, is het beter om bijvoorbeeld "Nieuwjaar - 2011" te schrijven. En door op de knop "Bladeren" te klikken, kunt u een andere map op uw computer selecteren (bijvoorbeeld "Drive D - Foto's").

Stap 6

Als u niet wilt dat de afbeeldingen na het overzetten in het geheugen van de camera blijven staan, vinkt u het vakje aan onder de taak "Afbeeldingen van de camera verwijderen na kopiëren". Klik volgende. Uw foto's worden gekopieerd naar de gewenste map en automatisch verwijderd van de flashkaart van de camera. Wanneer het proces is voltooid, klikt u op OK, schakelt u de camera uit en koppelt u de kabel los.

Stap 7

Nu kunt u de beste foto's selecteren en afdrukken.

Aanbevolen: