Sony Vegas Pro Installeren

Inhoudsopgave:

Sony Vegas Pro Installeren
Sony Vegas Pro Installeren

Video: Sony Vegas Pro Installeren

Video: Sony Vegas Pro Installeren
Video: SONY VEGAS PRO 13 НА РУССКОМ И КАК ЕГО УСТАНОВИТЬ | how to install сони вегас | для монтажа видео 2024, Mei
Anonim

Sony Vegas Pro is een professionele videoverwerkingstool die tegenwoordig een van de krachtigste en meest populaire is. Om het correct te installeren, moet u het installatiebestand van het programma en de bijbehorende items in de installatietoepassing gebruiken.

Sony Vegas Pro installeren
Sony Vegas Pro installeren

instructies:

Stap 1

Plaats de cd met het programma in het station van uw computer en wacht tot het installatiehulpprogramma automatisch start. Als u geen schijf met het programma hebt, downloadt u de nieuwste versie van de video-editor van de officiële Sony-website en voert u het resulterende bestand uit om te installeren.

Stap 2

Selecteer in het venster dat verschijnt de taal die u tijdens de procedure wilt gebruiken. In het volgende menu-item van het installatieprogramma moet u de voorwaarden van de licentieovereenkomst accepteren. Vink hiervoor het vakje aan naast Ik heb de licentieovereenkomst voor eindgebruikers gelezen. Klik vervolgens op Volgende.

Stap 3

In het volgende venster wordt u gevraagd een map te selecteren om het programma te installeren. Het is het beste om de opgegeven waarde als standaard te laten, maar als u andere logische partities van de harde schijf gebruikt om programma's te installeren, geeft u de map op die voor u het handigst is. Vink het vakje aan naast Maak een snelkoppeling op het bureaublad als u een snelkoppeling wilt hebben om de video-editor na installatie te starten. Klik op Installeren.

Stap 4

Nadat een melding over een geslaagde installatie verschijnt, sluit u het installatieprogramma en start u het programma met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad of via het juiste gedeelte van het menu Start. U ziet een venster waarin u wordt gewaarschuwd om uw product te registreren. Klik volgende.

Stap 5

Voer de seriecode in die is afgedrukt op de doos met de softwareschijf of die u heeft gekregen tijdens het aankoopproces in de online winkel. Nadat u de reeks tekens hebt ingevoerd, klikt u op Volgende. Selecteer vervolgens Online registreren om een kopie van het programma via internet te activeren. Voer desgevraagd de activeringscode in uit de doos met de schijf en klik op "Volgende". Als u de benodigde gegevens correct invoert, start het programma. Installatie voltooid.

Stap 6

Klik op de knop Ja om de Sony Vegas.veg-projectbestanden aan het programma te koppelen. Nadat de interface is geladen, kunt u alle functies van de editor gebruiken.

Aanbevolen: