Een Project Opnemen In Sony Vegas

Inhoudsopgave:

Een Project Opnemen In Sony Vegas
Een Project Opnemen In Sony Vegas

Video: Een Project Opnemen In Sony Vegas

Video: Een Project Opnemen In Sony Vegas
Video: Sony Vegas Pro - Настройки проекта - Свойства проекта - Сони Вегас Про 2024, Mei
Anonim

Sony Vegas-software wordt gebruikt om video's te maken. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Wel is hij geschikt voor professionele gebruikers door de vele verschillende instellingen in het menu.

Een project opnemen in Sony Vegas
Een project opnemen in Sony Vegas

Noodzakelijk

Sony Vegas-programma

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw computer is geconfigureerd om te voldoen aan de systeemvereisten voor Sony Vegas. Om het te gebruiken heb je een processor nodig met een frequentie van minimaal 1 GHz, minimaal 1 GB RAM en een videokaart van 128 MB of meer.

Stap 2

Om met video-opnames in HD te werken, heb je een multi-coreprocessor nodig en een videokaart met betere prestaties, beter niet geïntegreerd. Download het van de officiële website van de ontwikkelaar via de volgende link: https://www.sonycreativesoftware.com/vegassoftware of koop het op een andere manier die voor u geschikt is.

Stap 3

Installeer het programma op uw computer volgens de instructies van het installatieprogramma. Start het, voer de licentiesleutel en andere details in die nodig zijn om met de Sony-software te blijven werken. Download indien nodig een crack-programma ervoor.

Stap 4

Ga verder met het maken van een project, nadat u het benodigde materiaal hiervoor hebt voorbereid. Sluit de apparatuur waarvan u materiaal wilt kopiëren aan op uw computer - een camcordergeheugenkaart, cassettebandje, harde schijf, enzovoort. Het is het beste om de gegevens over te zetten naar een computerschijf, dit zal de snelheid van het programma verhogen.

Stap 5

Kies ervoor om een nieuw project aan te maken met behulp van het menu Bestand. Voeg er video's aan toe, gebruik de programmamenufuncties om de video naar eigen inzicht te bewerken. Wanneer de definitieve versie van de film klaar is, selecteert u de videoweergavefunctie in het menu Bestand en wacht u tot de bewerking is voltooid. De uitvoering ervan hangt af van de lengte van uw film en de totale grootte van de bestanden.

Stap 6

Sla het project op door het gewenste bestandsformaat voor uw video te kiezen. Als je problemen hebt met het gebruik van het Sony Vegas-programma, kun je video-tutorials op internet vinden die je in de toekomst zullen helpen om snel door de functies van het programma te navigeren, veel extra functies ontdekken en je algemene werkvaardigheden verbeteren.

Aanbevolen: