Hoe Mpeg Naar Dvd Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mpeg Naar Dvd Te Converteren
Hoe Mpeg Naar Dvd Te Converteren

Video: Hoe Mpeg Naar Dvd Te Converteren

Video: Hoe Mpeg Naar Dvd Te Converteren
Video: Онлайн конвертер mp4 to mpeg 4 dvd проигрыватель не воспроизводит диск 2024, Mei
Anonim

Om video's met dvd-spelers en soortgelijke apparatuur te bekijken, moeten bepaalde formaten worden gebruikt. Het is gebruikelijk om extra hulpprogramma's te gebruiken om bestanden naar het gewenste formaat te converteren.

Hoe mpeg naar dvd te converteren
Hoe mpeg naar dvd te converteren

Noodzakelijk

Totale video-omzetter

instructies:

Stap 1

Totale video-omzetter downloaden. Voer het gedownloade exe-bestand uit en klik meerdere keren op Volgende. Dit is nodig voor een snelle installatie van het programma met behulp van de standaard set parameters. Start je computer opnieuw op. Start na het laden van het besturingssysteem de TVC-snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 2

Nadat u het hoofdmenu van het programma hebt geopend, klikt u op de knop "Nieuwe taak". Selecteer in het uitgevouwen submenu "Bestand importeren". Selecteer na het openen van het verkennermenu het gewenste mpeg-bestand. Selecteer het met de linkermuisknop en klik op "Openen".

Stap 3

Direct na het selecteren van het gewenste videobestand opent zich een menu met daarin een lijst met beschikbare formaten. Stel eerst de schuifregelaar in op Hoge kwaliteit in het menu Converteren naar. Vink het vakje aan naast 'Ingebouwde decoder gebruiken'.

Stap 4

Klik met de linkermuisknop op het dvd-item en selecteer het subitem PAL voor het branden van dvd's. Nadat u bent teruggekeerd naar het hoofdmenu van het programma, klikt u op de knop "Openen" in het menu "Map voor het opslaan van bestanden". Selecteer de map waar het videobestand na conversie wordt opgeslagen.

Stap 5

Controleer of de opgegeven parameters correct zijn en klik op de knop "Nu converteren". Daarna verschijnt een nieuw venster waarin het conversieproces wordt weergegeven. Wanneer het programma klaar is met het uitvoeren van de noodzakelijke bewerkingen, wordt automatisch de map geopend waarin het resulterende bestand is opgeslagen.

Stap 6

Brand het op dvd met Nero Burning Rom. In dit geval is het beter om de Data DVD-sjabloon te gebruiken. Voor een succesvolle videoweergave met de meeste spelers is het beter om het toevoegen van bestanden aan de schijf uit te schakelen. Om dit te doen, schakelt u het selectievakje "Maak multisessie-schijf" uit voordat u gegevens schrijft.

Aanbevolen: