Hoe Een Afbeelding Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding Van Het Bureaublad Te Verwijderen
Hoe Een Afbeelding Van Het Bureaublad Te Verwijderen
Anonim

Een bekende afbeeldingenset als bureaubladthema kan saai worden. Of misschien is een strikter ontwerp vereist voor de desktop. U hoeft geen saaie tekening te doorstaan. Om een afbeelding te verwijderen die als bureaubladthema wordt gebruikt, moet u een paar eenvoudige stappen volgen.

Hoe een afbeelding van het bureaublad te verwijderen
Hoe een afbeelding van het bureaublad te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om een bureaubladthema (een grafische afbeelding die als achtergrond dient) te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop in een vrije ruimte op het bureaublad. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de regel "Eigenschappen" (de laatste regel van onderen) en klik erop met de linkermuisknop. Het eigenschappenvenster wordt geopend.

Stap 2

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Desktop" door met de linkermuisknop op de inscriptie te klikken. Boven aan het tabblad wordt het huidige bureaubladthema visueel weergegeven, onderaan staat een lijst met afbeeldingen die als thema kunnen worden gebruikt, en bedieningsknoppen.

Stap 3

Op een geopend tabblad wordt het gebruikte thema in de lijst weergegeven door het te markeren. Als het een aangepaste afbeelding is, staat deze onderaan de lijst. Ga met behulp van de schuifbalk omhoog naar de bovenkant van de lijst en selecteer het eerste item "Geen". Klik op de knop "Toepassen" - een bureaubladweergave zonder thema wordt bovenaan het venster weergegeven.

Stap 4

Vervolgens kunt u op "OK" of "X" klikken om het venster met bureaubladeigenschappen te sluiten of door te gaan met de configuratie. Met behulp van het vervolgkeuzemenu van het item "Kleur" kunt u de kleur van de bureaubladachtergrond selecteren. Als u de kleur waarin u geïnteresseerd bent niet in het palet hebt gevonden, klikt u op de knop "Overige" in het kleurselectievenster en selecteert u de gewenste kleur uit het spectrum.

Stap 5

Als u het verwijderde bureaubladthema wilt terugzetten of een ander wilt installeren, herhaalt u de vorige stappen en selecteert u het gewenste thema uit de lijst. Als het onderwerp niet in de lijst staat, klikt u op de knop Bladeren om een dialoogvenster te openen waarin u de afbeelding kunt vinden waarin u geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: