Hoe De Onderhoudscassette Te Vervangen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Onderhoudscassette Te Vervangen?
Hoe De Onderhoudscassette Te Vervangen?

Video: Hoe De Onderhoudscassette Te Vervangen?

Video: Hoe De Onderhoudscassette Te Vervangen?
Video: Fietsonderhoud: Hoe je body vervangen op je fiets 2024, Mei
Anonim

Wanneer uw printer een bericht weergeeft dat de inktcontainer vol is en u contact moet opnemen met het servicecentrum voor vervanging, kunt u dit het beste doen. Hoewel het vaak voorkomt dat deze container niet vol is, besliste het diagnosesysteem van de machine gewoon op basis van het signaal van de afgedrukte paginateller. In dit geval hoeft u niets te wijzigen, u hoeft alleen acties met de printer te programmeren.

Hoe de onderhoudscassette te vervangen?
Hoe de onderhoudscassette te vervangen?

instructies:

Stap 1

Stel het exacte model van uw printer in. Het staat meestal op het apparaat zelf geschreven - vanaf de voorkant of op een speciale sticker op de achterkant van het apparaat. Laat het Canon IP 2200 zijn.

Stap 2

Download een speciale tool om met uw model te werken. Exacte overeenkomst is erg belangrijk - op zijn minst zal het verkeerde programma zijn taak niet voltooien, hoogstens zal de printer falen. Om dit te doen, typt u in een zoekservice "Download het hulpprogramma Canon ip 2200 counter reset". Voeg natuurlijk uw eigen printernaam in. Wanneer u de versie van de software vindt die u nodig hebt om uw apparatuur te onderhouden, downloadt u deze. Meestal worden dergelijke fondsen in gearchiveerde vorm gedeponeerd. Pak het gedownloade serviceprogramma uit naar een geschikte locatie op uw computer.

Stap 3

De volgende stap is om naar de servicemodus van het apparaat te gaan. Elke printer heeft een andere reeks acties om naar de servicemodus te gaan en het resultaat hangt af van de subtiliteiten. Daarom zou de beste optie zijn om "Canon IP 2200 Service Mode" in dezelfde zoekmachine te typen, de allereerste links tonen u de vereiste reeks acties.

Stap 4

U hebt dus de onderhoudsmodus in de printer gestart, sluit deze nu aan op een USB-poort op uw computer. Activeer het hulpprogramma-bestand, meestal het enige bestand dat kan worden uitgevoerd vanuit de map met hulpprogramma's voor het resetten van de teller. Er wordt een venster geopend in de rechterbovenhoek waarin de USB-poort wordt aangegeven waarop de printer is aangesloten. Als alles correct is gedaan, kiest u de enige optie uit de vervolgkeuzelijst.

Stap 5

Klik op de knop "Apparaat-ID" aan de linkerkant van het programmavenster, zodat u kunt controleren of uw apparaat correct wordt herkend.

Stap 6

Vink het vakje aan naast het selectievakje "EEPROM wissen", dit veld bevindt zich onder het selectiegebied van de USB-poort, dit is alleen nodig om de teller te resetten, wat betekent dat het probleem met de printer moet worden opgelost. Druk achtereenvolgens op de “Testpatroon” knoppen 1 en 3, plaats eerst het papier in de printer. De machine drukt een testpagina af met gebruiksinformatie. U kunt de firmware sluiten en de printer gebruiken.

Aanbevolen: