Waar Penselen Te Gooien In Photoshop

Inhoudsopgave:

Waar Penselen Te Gooien In Photoshop
Waar Penselen Te Gooien In Photoshop

Video: Waar Penselen Te Gooien In Photoshop

Video: Waar Penselen Te Gooien In Photoshop
Video: Custom Brush Settings In Photoshop 2024, Mei
Anonim

Met behulp van de mogelijkheden van de grafische editor Adobe Photoshop kan de gebruiker elk idee tot leven brengen. U kunt uw eigen instellingen voor bijna elke tool in het programma instellen en de ontwikkelaars bieden ook de mogelijkheid om extra inhoud toe te voegen - aangepaste paletten, lettertypen, penselen. Degenen die net beginnen Photoshop onder de knie te krijgen, hebben misschien een vraag waar ze de gedownloade penselen moeten installeren.

Waar penselen in Photoshop te gooien
Waar penselen in Photoshop te gooien

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat uw aangepaste penseelbestanden klaar zijn voor gebruik. Als ze gearchiveerd zijn, pakt u de archieven uit. Hernoem indien nodig de bestanden zodat u deze of gene borstel in de toekomst gemakkelijk bij naam kunt herkennen, verander alleen de uitgangen van de namen niet - de bestanden van de penselen moeten de extensie.abr hebben.

Stap 2

U kunt bestanden met aangepaste penselen opslaan in de map die door de ontwikkelaars voor deze doeleinden is verstrekt, of in een andere map, zolang het u maar uitkomt om deze indien nodig te openen.

Stap 3

Penselen worden standaard opgeslagen in de submap Penselen in dezelfde map waarin Adobe Photoshop is geïnstalleerd. Als je het installatiepad niet hebt gewijzigd, zoek het dan op in C: (of een andere schijf met het systeem) Program Files / Photoshop / Presets / Brushes. U kunt uw aangepaste penseelbestanden naar deze map kopiëren. Als u de verzameling gedownloade penselen niet wilt verliezen, is het beter om de bestanden in een aparte map op een willekeurige schijf op te slaan, maar niet op die waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd.

Stap 4

Start de Adobe Photoshop-editor om de nieuwe penselen te gebruiken. Klik op de werkbalk op de knop met de afbeelding van het penseel of gebruik de B (Shift + B)-toets op uw toetsenbord. Wanneer u het gereedschap Penseel selecteert, wordt de optiebalk actief. Open het venster voor het aanpassen van de grootte en hardheid van het penseel en klik op de pijlvormige knop in het rechterbovengedeelte.

Stap 5

Selecteer in de vervolgkeuzelijst met opdrachten "Laad penselen", een nieuw venster wordt geopend. Geef het pad op naar de map waar uw aangepaste penselen zijn opgeslagen, selecteer het gewenste bestand en klik op de knop Downloaden. Het geselecteerde penseel wordt beschikbaar voor gebruik.

Stap 6

Er is nog een andere optie voor het laden van borstels. Selecteer "Bewerken" en het subitem "Sets beheren" in de menubalk. Selecteer in het geopende venster het item "Borstels" in het veld "Type instellen" met behulp van de vervolgkeuzelijst. Klik op de knop Downloaden, specificeer het pad naar de map met de penselen in het geopende venster, selecteer het gewenste bestand en klik op de knop Downloaden. Wanneer u klaar bent met het laden van de penselen, klikt u op Voltooien.

Aanbevolen: