Hoe Een Lijn Te Doorbreken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lijn Te Doorbreken?
Hoe Een Lijn Te Doorbreken?

Video: Hoe Een Lijn Te Doorbreken?

Video: Hoe Een Lijn Te Doorbreken?
Video: #28 - Creativiteitstest: hoe we onszelf met onze gedachten beperken 2024, Mei
Anonim

Vaardigheden zoals het doorbreken van een regel of het maken van een spatie zijn de basis van het werken in een teksteditor en op een computer in het algemeen. Zonder ze te kennen, zal het voor een beginnende gebruiker eenvoudigweg onmogelijk zijn om over te schakelen naar serieuzere tools voor het schrijven en opmaken van tekst. Het is praktisch hetzelfde als een document typen zonder de toetsen te kennen.

Hoe een lijn te doorbreken?
Hoe een lijn te doorbreken?

Noodzakelijk

  • Muis, toetsenbord
  • tekstverwerker

instructies:

Stap 1

Om een regel eronder te verplaatsen, plaatst u de cursor op de plaats van de regel van waaruit u deze handeling wilt uitvoeren. U kunt de cursor met de muis of met het toetsenbord verplaatsen met behulp van de pijlen. Druk op de "Enter"-toets. De knipperende cursor staat aan het begin van de volgende regel. Samen met de tekst wordt de rest van de tekst overgebracht naar de regel eronder.

Stap 2

Als u van plan bent de regel boven en elders over te dragen, moet deze worden gekopieerd. Selecteer de regel en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Kopiëren". Beweeg de cursor over de plaats waar u de regel wilt invoegen. Klik nogmaals met de rechtermuisknop en klik op "Plakken".

Stap 3

U kunt ook overal in uw document een regel beginnen. Gebruik hiervoor de muis en dezelfde pijltjestoetsen. Bedien de cursor door deze naar verschillende delen van het document te verplaatsen. Zodra je een locatie hebt gekozen, plaats je je cursor en begin je te typen.

Stap 4

Naast de muis kunt u het bovenste menu Bewerken of het toetsenbord gebruiken om tekst te kopiëren en plakken: kopiëren - Ctrl + Insert, plakken - Shift + Insert.

Stap 5

Als u met Microsoft Excel-spreadsheets werkt, zijn er totaal verschillende methoden om een lijn over te dragen. Gebruik het tabblad "Invoegen" - "Rijen".

Aanbevolen: