Een Archief Uitpakken Als Het Beschadigd Is?

Inhoudsopgave:

Een Archief Uitpakken Als Het Beschadigd Is?
Een Archief Uitpakken Als Het Beschadigd Is?

Video: Een Archief Uitpakken Als Het Beschadigd Is?

Video: Een Archief Uitpakken Als Het Beschadigd Is?
Video: En weer uitpakken... | Chateau Meiland 2024, Mei
Anonim

Archiveren is een handige manier om informatie op te slaan en te comprimeren, maar wanneer u een belangrijk archief van internet moet downloaden en uitpakken, kunnen er uitpakfouten optreden. De redenen voor schade aan archieven zijn verschillend - soms wordt het archief verkeerd gedownload en soms wordt het beschadigd door virussen. Haast u niet om te wanhopen over onherstelbaar verloren bestanden. Zelfs als het archief niet wordt geopend, kunt u proberen gegevens te herstellen met behulp van de WinRAR-archiver.

Een archief uitpakken als het beschadigd is?
Een archief uitpakken als het beschadigd is?

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het beschadigde archief en selecteer de optie "Bestanden uitpakken". Er wordt een venster geopend waarin u het pad moet specificeren om de bestanden op te slaan - laat het pad dat het programma zelf zal bepalen om de bestanden uit te pakken naar de huidige map waarin uw beschadigde archief zich bevindt.

Stap 2

Vink in het extractievenster het vakje aan naast de zin "Beschadigde bestanden op schijf achterlaten". Klik OK. Sommige bestanden in de map die op uw harde schijf verschijnt, kunt u niet openen, maar u kunt de meeste gegevens wel herstellen.

Stap 3

Als u een beter herstel van het archief wilt, voegt u de herstelinformatie toe aan het archief tijdens de back-up. Selecteer hiervoor de gewenste bestanden en mappen die u wilt archiveren en klik er met de rechtermuisknop op.

Stap 4

Selecteer de optie "Toevoegen aan archief" en vink vervolgens het selectievakje "Herstelgegevens toevoegen" aan. Klik op het tabblad "Geavanceerd" en stel het percentage informatie in dat moet worden hersteld - het moet minimaal 3% zijn.

Stap 5

Klik OK. Het programma zal de gegevens archiveren en na het uitpakken van het archief, als het beschadigd is, kunt u de gegevens herstellen met WinRAR door de juiste optie te selecteren in het uitpakmenu ("Beschadigd archief herstellen"). In dit geval zijn bijna alle beschadigde documenten onderhevig aan herstel.

Aanbevolen: