Hoe Het Programma Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Uit Te Schakelen?
Hoe Het Programma Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Programma Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Programma Uit Te Schakelen?
Video: Windows 10 Programma's uitschakelen 2024, Mei
Anonim

Het voltooien van het werk vereist dezelfde zorg als het proces. De veiligheid van de gegevens die tijdens het gebruik van het programma worden ingevoerd, de prestaties van de applicatie en het bewerkte bestand zijn afhankelijk van deze fase.

Hoe het programma uit te schakelen?
Hoe het programma uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Sla de bestandsgegevens op door op de toetscombinatie "Ctrl-S" te drukken (voor elke toetsenbordindeling). Als het bestand zojuist is gemaakt, geeft u de doelmap en de naam op.

Stap 2

Druk op de toetsen "Alt-F4". Het opgeslagen document wordt onmiddellijk gesloten.

Stap 3

Met behulp van het toetsenbord kunt u het ook sluiten via de werkbalk. Druk op de "Alt"-toets en gebruik de "rechts-links"-pijlen om de selectie over het menu "Bestand" te verplaatsen. Druk op de pijl omlaag en selecteer de regel "Sluiten" en vervolgens de knop "Enter".

Stap 4

Met de muis kunt u op dezelfde manier het menu "Bestand" openen en hetzelfde commando selecteren of op het kruisje in de bovenhoek van het programmavenster klikken.

Stap 5

Als het programma niet reageert, sluit het dan via Taakbeheer. Roep het op met de toetsencombinatie "Alt-Ctrl-Delete" en selecteer het gewenste programma met de cursor op het tabblad "Toepassingen". Klik op de knop Proces beëindigen en sluit de manager. Binnen enkele minuten wordt ook het programma afgesloten.

Aanbevolen: