Outlook-gegevens Herstellen

Inhoudsopgave:

Outlook-gegevens Herstellen
Outlook-gegevens Herstellen

Video: Outlook-gegevens Herstellen

Video: Outlook-gegevens Herstellen
Video: Exporting your Outlook file (folders, emails, contacts, etc.) 2024, Mei
Anonim

Als u een beschadigd of onleesbaar Outlook-bestand moet repareren, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Een manier is het gebruik van een speciale tool die vooraf in het programma is geïnstalleerd, en de tweede vereist de installatie van Outlook Recovery Toolbox.

Outlook-gegevens herstellen
Outlook-gegevens herstellen

Noodzakelijk

Outlook Recovery Toolbox-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Sluit Microsoft Outlook af. Open het hoofdmenu Start en ga naar de opdracht Uitvoeren. Voer cmd in en klik op de knop "Openen". Er verschijnt een opdrachtprompt waarin u de volgende tekst moet invoeren: drive: / Program Files / Common Files / System / Map / _LanguageCode_ / scanpst.exe. Met andere woorden, u moet verwijzen naar het bestand scanpst.exe. In plaats van de parameter "LanguageCode" moet u de id opgeven van de taal waarvoor het bestand wordt hersteld. Voor de Russische taal is de code 1049.

Stap 2

Druk op de enter-knop om de opdracht uit te voeren. Er verschijnt een venster, in de regel "Voer de bestandsnaam in" moet u de naam van het herstelde document en het pad ernaartoe specificeren. Deze informatie is te vinden in de foutmelding die opdook bij het laden van gegevens.

Stap 3

Klik op de knop "Opties" en plaats een vinkje in de regel "Protocol vervangen". Als u het bestand naar dezelfde map wilt terugzetten, vink dan het item "Append protocol" aan. Klik op de knop "Start" om het programma te laten scannen. Na voltooiing zal een venster verschijnen waarin u het item "Maak een reservekopie van het bestand voordat u het terugzet" moet aanvinken. Klik op de knop "Herstellen".

Stap 4

Start de Microsoft Outlook-toepassing. Navigeer naar het gedeelte Mappenlijst en open het menu Ga. Selecteer de map Lost & Found, die de herstelde gegevens zal bevatten. Breng de vereiste bestanden over naar de map Herstelde persoonlijke mappen.

Stap 5

Download en installeer Outlook Recovery Toolbox. Voer deze applicatie uit en klik op de knop "Openen" en specificeer het pad naar het beschadigde bestand. Als u de opslaglocatie niet weet, voert u de opdracht voor het zoeken naar bestanden uit. Klik daarna op de knop "OK" om het programma te laten beginnen met het scannen van de gegevens. Geef de map op voor het opslaan van de herstelde bestanden en klik op de knop Opslaan.

Aanbevolen: