Een Film Overzetten Naar Schijf

Inhoudsopgave:

Een Film Overzetten Naar Schijf
Een Film Overzetten Naar Schijf

Video: Een Film Overzetten Naar Schijf

Video: Een Film Overzetten Naar Schijf
Video: Seagate Wireless Mobile hardeschijf (NL/BE) 2024, Mei
Anonim

De ontwikkeling van moderne informatietechnologieën heeft ertoe geleid dat de noodzaak om schijven met films te kopen is verdwenen. Nu kunnen interessante foto's worden gedownload en opgenomen op de zogenaamde "schijven".

Een film overzetten naar schijf
Een film overzetten naar schijf

instructies:

Stap 1

Pak een lege schijf - "leeg". Dat gezegd hebbende, vergeet niet de grootte van de film die u wilt opnemen. De hoeveelheid virtuele ruimte op de schijf moet minimaal zijn. Het is raadzaam om een lege dvd-schijf aan te schaffen met de maximale brandsnelheid.

Stap 2

Het downloaden van de film. Selecteer de film op de tracker die u op schijf wilt branden en download deze naar uw pc.

Stap 3

Wijzig het bestandsformaat. Nadat je de film hebt gedownload, kijk je naar het bestandsformaat. Om de afbeeldingen op alle dvd-spelers te kunnen weergeven, is het noodzakelijk om het MPEG4- of AVI-formaat te maken met speciale programma's.

Stap 4

Brand een film op schijf. Voor handiger en eenvoudiger opnemen van een film op schijf, kunt u programma's gebruiken die het gemakkelijker maken om bestanden op een "lege" schijf te branden, bijvoorbeeld Nero. Plaats de schijf in het cd-rom- of dvd-rom-station van uw computer. Autostart biedt u verschillende opties voor schijfbewerkingen, selecteer bestanden naar schijf schrijven. Geef vervolgens de filmmap op (de locatie waar de film zich op uw computer bevindt). Klik vervolgens op "Bestanden naar schijf branden". Het opnemen van een film kan enige tijd duren, afhankelijk van de specificaties van uw pc. Nadat de opname is voltooid, selecteert u de optie "schijf controleren op fouten". Dit is nodig om de film correct af te spelen. Als er geen fouten worden gevonden, betekent dit dat de opname is gelukt en dat de schijf met de film klaar is om te bekijken.

Aanbevolen: