Een Java-toepassing Opnieuw Maken?

Inhoudsopgave:

Een Java-toepassing Opnieuw Maken?
Een Java-toepassing Opnieuw Maken?

Video: Een Java-toepassing Opnieuw Maken?

Video: Een Java-toepassing Opnieuw Maken?
Video: Kaartspel hoger / lager maken met Java - Code Café 2024, Mei
Anonim

Een Java-toepassing kan opnieuw worden ontworpen met behulp van speciale programma's. Dit wordt gedaan om de grootte van applicatiebestanden te verkleinen vanwege het beperkte geheugen dat eraan is toegewezen op het mobiele apparaat.

Een Java-toepassing opnieuw maken?
Een Java-toepassing opnieuw maken?

Noodzakelijk

  • - archiveringsprogramma;
  • - editors voor archiefbestanden.

instructies:

Stap 1

Aangezien een Java-toepassing een speciaal soort archiefbestand is, moet u een archiveringsprogramma gebruiken om de inhoud uit te pakken. Afhankelijk van waarvoor u toepassingen bewerkt, zoekt en installeert u programma's voor het bewerken van de inhoud voor uw computer, bijvoorbeeld verschillende grafische editors of programma's om met geluid te werken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat u bij het bewerken van Java-toepassingen in geen geval de namen en extensies van de bestanden in het archief mag wijzigen. Open een afbeeldingseditor zoals Adobe Photoshop of iets dergelijks. Gebruik het bewerkingsmenu om de afbeelding te verkleinen. Het is het beste om de afmetingen van de zijkanten of hun beeldverhouding niet te beïnvloeden, maar verander gewoon het aantal punten per pixel.

Stap 3

U kunt de afbeelding ook opslaan voor het web door de initiële lengte- en breedteparameters in te stellen, terwijl Adobe Photoshop de parameters onafhankelijk selecteert om het bestandsgewicht te verminderen en de hoogst mogelijke kwaliteit te behouden.

Stap 4

Gebruik een conversieprogramma om het formaat van het geluidsbestand te wijzigen. Wijzig de bitrate-waarde in de laagste en sla deze vervolgens op met dezelfde naam en extensie in de map met de uitgepakte inhoud, ter vervanging van de originele. U kunt een standaard teksteditor gebruiken om de software te bewerken.

Stap 5

Download en installeer het emulatorprogramma om de toepassing op fouten te controleren. Je kunt ook volwaardige builders gebruiken die ze in je menu opnemen, bijvoorbeeld de editor van Nokia.

Stap 6

Maak het software-installatiebestand opnieuw aan, dat de items bevat die u al hebt bewerkt. Controleer het programma vooraf op fouten, zodat u in de toekomst niet alles opnieuw hoeft te doen.

Aanbevolen: